Dolar 32,5491
%0.03
Euro 34,8924
%0.18
Altın 2.435,360
%0.5
Bist-100 9.767,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN ÖZÇAĞDAŞ: ‘‘KAFTANCIOĞLU BU YOLDA ASLA YALNIZ DEĞİLDİR’’

  • İstanbul Gündemi
  • 27.06.2020 - 18:30

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenleyen CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na sonuna kadar sahip çıkacaklarını kaydetti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na 7 yıl önce attığı tweetler nedeniyle aldığı 9 yıl 8 aylık hapis cezasının istinaf mahkemesi tarafından 23 Haziran seçimlerinin yıldönümünde açıklandığına dikkat çeken CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, ‘‘Bir türlü hazmedilemeyen İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinin yıldönümünde kararın açıklanması aslında iktidarı rahatsız edenin gerçekte ne olduğunu net olarak göstermektedir. İstanbul seçiminin en büyük mimarlarından Sayın Kaftancıoğlu’nu karalama ve cezalandırma kampanyası, iktidar için bir gözdağı verme ve nafile bir hesaplaşma çabasıdır. Ülkemizin zor günlerden geçtiği böylesi bir dönemde yargıyı bir araç olarak kullanan iktidar, partimizin her kademesini bastırmaya çalışmaktadır. Milletvekillerimiz tutuklanmakta, gençlik kolları başkanlarımız haksız yere gözaltına alınmaktadır.’’ diye konuştu.

BAŞKAN ÖZÇAĞDAŞ: ‘‘HUKUKSUZLUKLARA KARŞI ÖRGÜTÜMÜZ DİMDİK AYAKTADIR’’

CHP olarak daima hukukun üstünlüğüne inanan ve bu doğrultuda ilerlediklerini belirten Başkan Özçağdaş, ‘‘CHP yen bir parti olarak mücadelemizi anayasal kurallar ve hukuk çerçevesinde sürdüreceğiz. İnanıyoruz ki bu karar Yargıtay‘dan dönecek; 23 Haziran’ı gölgeleme çabaları sonuçsuz kalacaktır. İl başkanımız sayın Canan Kaftancıoğlu’na ve Partimizin her kademesine yapılan hukuksuzluklara karşı örgütümüz dimdik ayaktadır. İl Başkanımız sayın Canan Kaftancıoğlu bu yolda asla yalnız değildir. Kendisine yönelik siyasi kumpasları boşa çıkarmak için her türlü hukuksal mücadeleyi sürdüreceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. CHP Üsküdar Örgütü olarak geçmişten bugüne olduğu gibi, bugünden sonra da sorumluluğumuzun bilinci içinde, halkımızın mutluluk ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz.’’ şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.