Dolar 32,5622
%0.23
Euro 34,9730
%0
Altın 2.447,820
%0.48
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN KARAKOL; "ALLAH BİR DAHA BÖYLE BİR GÜNÜ ÜLKEMİZE YAŞATMASIN!"

  • İstanbul Gündemi
  • 15.07.2020 - 21:30
Büyük Birlik Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol, 15 Temmuz 2016 darbe girişimi gecesinin 4. yıldönümünde önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz gecesinin yardakçı ve destekçilerini hâlâ toplum nezdinde alkışlayan bir kesim olduğunu belirten Karakol, bu kanlı gecede demokrasiden yana tavır koyan herkese de şükranlarını sunduğunu ifade etti.
 
 
BBP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol, 15 Temmuz darbe girişimi gecesine dair konuştu. Söylenecek çok şeyin olduğunu ifade eden Başkan Karakol o geceye dair şu açıklamalarda bulundu.
 
 
KARAKOL: 'TOPLUMUZDA MALESEF HÂLÂ ONLARI ALKIŞLAYANLAR BULUNUYOR'
 
'15 Temmuz 2016 o kara gece için söylenecek çok şey var! bugün baktığımızda konuşmaması gerekenler ve o gece köşe bucak kaçıp saklanan, yardakçılar ve destekçiler bugün konuşuyorlar ve toplumumuzda maalesef hâlâ onları alkışlayanlar bulunuyor. Biz her zaman olduğu gibi konuşanlardan olmayı değil, ülkemiz, milletimiz, bayrağımız, ezanımız İçin yaşayanlardan olmayı seçtik'
 
'DEMOKRASİDEN YANA TAVIR KOYANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM'
 
O gecede, kanlarıyla destan yazan şehitlere rahmet dileyen Karakol, 'Darbe girişiminin ilk anlarından itibaren açık ve net bir şekilde milli iradeden yana tavır koyarak, vatanına, milletine ve bayrağına kararlı bir şekilde sahip çıkan başta Gaziosmanpaşalı hemşerilerim olmak üzere demokrasiden yana tavır koyanlara şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz gecesi kanlarıyla destan yazan şehitlerimize Allah‘tan rahmet diliyorum. Gazilerimize, cesaret ve fedakarlıkları için ülkemiz milletimiz ve arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum. Allah bir daha böyle bir günü ülkemize yaşatmasın. 15 Temmuz‘u unutma, 15 Temmuz‘u unutturma!' diyerek konuşmasını tamamladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.