Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9699
%-0.27
Altın 2.325,650
%0.23
Bist-100 9,08
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN KARAÇAM: ‘‘BİRTAKIM MÜPTEZELLER ATATÜRK'E DİL UZATMAKTADIR’’

  • İstanbul Gündemi
  • 19.05.2020 - 11:37

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlayan Başkan Karaçam, ‘‘Birileri tarafından şımartılmış veya müsamaha gösterilmiş birtakım müptezeller Atatürk‘e karalama, hakaret dolu ifadeler sarf etmektedir. İktidar partisinin ülkemizdeki tutumu ve yanlış politikaları Atamızı ve Cumhuriyetimizi adeta yok saymaya çalışması anlaşılır gibi değildir. 19 Mayıs 1919’da ateşlenen bu meşaleyi daha yükseklere taşımak için azim ve cesaretle 'açtığı yol ve kurduğu ülküde' durmadan yürümeye devam edeceğiz.’’ dedi.

On bir ayın sultanı Ramazan ayına koronavirüs salgını gölgesinde girildiğini kaydeden Başkan Karaçam, ‘‘Bu virüs tehdidini atlatıp inşallah o özlediğimiz o Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı tadına kavuşuruz. Allah’ın rahmeti, bereketi, af ve mağfireti hepinizin ve hepimizin üzerine olsun.’’ diye konuştu.

27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü’ne de değinen Başkan Karaçam, ‘‘Türk milliyetçiliği ve ülkücü hareket darbelere giden süreç ve sonrasında çok şehitler vermiş çok bedeller ödemiştir. tüm dava şehitlerimize Cenab-ı Allah‘tan rahmet diliyor , saygı ve minnetle yad ediyoruz.’’ dedi.

Bu yıl 567. yılı kutlanacak olan 29 Mayıs İstanbul’un Fethi’nin şanlı Türk tarihinde övünç kaynağı olduğuna dikkat çeken Başkan Karaçam, ‘‘Bu fetihle ortaçağ kapanmış ve yeni bir çağ açılmış, Peygamber Efendimizin hadisinde bulunan övgüye mazhar olmuştur.’’ diye konuştu.

Koronavirüs sürecinde Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan çalışmayı desteklediklerini belirten Karaçam, ‘‘Salgın sürecinde sağlık çalışanlarımızın yürütmekte olduğu özverili çalışmalardan dolayı kendilerine minnettarlığımızı ifade ediyoruz. İnşallah kısa zamanda bu musibeti atlatıp yeniden normal yaşantımıza döneceğiz.’’ dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.