Dolar 32,4442
%-0.13
Euro 34,7787
%-0.55
Altın 2.441,250
%0.21
Bist-100 9.946,00
%2.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN KAR: ‘‘KÜRESEL BİR KRİZİN İÇİNDE ULUSAL MÜCADELE VERİYORUZ’’

  • İstanbul Gündemi
  • 22.04.2020 - 19:08

Yeni tip koranavirüs (Covid-19) salgınıyla ilgili konuşan İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mert Kar, ‘‘Küresel bir krizin içinde ulusal mücadele veriyoruz. Toplum olarak geçirdiğimiz zor günlerde yardımlaşmanın, komşuluğun önemini hatırlayıp sevdiklerimize sarılamıyor olmanın hasretini çekiyoruz. 2020 yılı zorluklarla başladı şimdilik böyle devam ediyor olsa bile inanıyorum ki bu salgın hastalığı atlatıp tekrar güzel günlere kavuşacağız.’’ diye konuştu.

BAŞKAN KAR: ‘‘KOMŞULARIMIZA GIDA YARDIMI YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ’’

Covit-19 virüsünü yenmek için yetkililer tarafından yapılan açıklamalara harfiyen uyulmasına dikkat çeken Başkan Kar, ‘‘İlçe başkanlığımız olarak bu zor zamanlardan geçerken virüs dolayısıyla mağdur olmuş komşularımıza gıda yardımı yapmaya devam ediyoruz. Ramazan ayının sonuna kadar inşallah yardımlarımız devam edecek.’’ dedi.

23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın virüs salgını nedeniyle sokaklarda kutlanamayacağını belirten Başkan Kar, ‘‘Nisan ayı hem ülkemiz hem de İslam alemi için önem arz ediyor. Gazi Meclisimizin kuruluşunun 100. Yıldönümünü kutlayacağız. Covit-19 sebebi ile bu anlamlı günü dışarda kutlayamayacağız ama TBMM’de ilk kez İYİ Partili milletvekillerinin gündeme getirdiği tüm ülkede eş zamanlı olarak camilerden İstiklal Marşı okunması önerisinin hayata geçmesini bekliyoruz. Halkımız ve camilerden okunacak İstiklal Marşı bu önemli günün en önemli kutlaması olacaktır. Bu sene sokaklarda coşkuyla kutlayamamak bizleri üzse de salgın bittikten sonra mutlaka kutlamalarımızı yapacak, çocuklarımızın bayramını coşkuyla kutlayacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.’’ şeklinde konuştu.

Ramazan ayında birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın önemine dikkat çeken Başkan Kar, ‘‘Ramazan ayı mübarek olsun. Umuyorum ki Ramazan Bayramı’na kadar bu salgın hastalığı atlatacak ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in hayalini kurduğu güneşli bayram sofralarında buluşacağız. Tüm İslam Aleminin Ramazan ayı mübarek olsun, Allah yapacağımız ibadetleri kabul eylesin.’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.