Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0907
%-0.09
Altın 2.298,580
%0.92
Bist-100 9,04
%2.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN KAR: ‘‘EKONOMİK DESTEKLER YİNE YANDAŞA GİTMEKTEN HALKA GELEMİYOR’’

  • İstanbul Gündemi
  • 19.05.2020 - 11:27

Koronavirüs salgını nedeniyle kritik bir dönem yaşandığını kaydeden İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mert Kar, ‘‘Ramazan Bayramı sonrasında kademeli olarak geçeceğimize inandığımız normalleşme sürecini tüm ülke olarak hasretle bekliyoruz.’’ dedi.

Pandemi sürecinde üniversite sınav tarihinin değiştirilmesiyle 2 milyon gencin kaderiyle oynandığına dikkat çeken Başkan Kar, ‘‘İYİ Parti iktidar olsaydı önceliği gençler ve aileleri olurdu. Turizm sezonunu açabilmek için sınav tarihi değiştirmek bizim seçeneklerimiz arasında olmazdı.’’ dedi.

BAŞKAN KAR: ‘‘2 BİN ERZAK KOLİSİ DAĞITTIK’’

Hükümetin aldığı ekonomik tedbirlerden faydalanma oranının da açıklananlardan düşük olduğuna inandığını kaydeden Başkan Mert Kar, ‘‘Sahada çalışan bir teşkilat yapımız olduğu için pandemi sürecinin en başından beri ihtiyaçlı komşularımızla yardımlaşma kampanyaları yürütüyoruz. Yaklaşık 2 bin erzak kolisi dağıtımını Ataşehir teşkilatı olarak tamamladık. Ancak görüyoruz ki ekonomik destekler yine yandaşa gitmekten halka gelemiyor. Kısa çalışma ödeneklerinin açıklanan rakamların sadece yarısının hesaplara yattığını üzüntüyle öğreniyoruz.’’ diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in memleket masası önerisi ve ortak akılla tüm siyasi parti liderlerinin dahil olacağı bir süreçle bu pandemi sürecinin bitmesini umut ettiğini kaydeden Başkan Kar, ‘‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çok önemli bir gün. Yine evlerimizden kutlayacağız. Fakat Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için şartlar ne olursa olsun biz İYİ Parti olarak elimizden geleni yapacağız. Aynı zamanda önümüzde Ramazan Bayramı var. Paylaştığımız, yürekten birlikte olduğumuz bir Ramazan yaşıyoruz. Gelecek Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Ayrıca biliyorsunuz 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü olarak biliniyor. Bu memleketin birliği beraberliği için ülkücüler en ön safta olmaktan bir adım geride durmamıştır. İlk şehidimiz Ruhi Kılıçkıran’dan son şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na tüm ülkücü şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.