Dolar 32,5137
%-0.08
Euro 34,9473
%0.34
Altın 2.435,870
%0.52
Bist-100 9.794,00
%0.74

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN DURSUN ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

  • İstanbul Gündemi
  • 28.11.2019 - 11:45

Sultangazi Belediyesi, “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle eğitimcileri bir araya getirdi. Düzenlenen programa Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile eşi Tuba Dursun, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu ile eşi Gülsüm Yiğitoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

BAŞKAN DURSUN: ‘‘ÖĞRETMENLER TOPLUMUN YAPI TAŞLARIDIR’’

'Öğretmenler toplumun yapı taşlarıdır' diyen Başkan Dursun, belediye olarak eğitime verdikleri önemin altını çizdi. Dursun, 'Eğitim kalitesini artırarak başarı seviyesinin daha yükselmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bunun için mevcut okullarımızın fiziki kalitesini yükseltirken ilçemize yeni eğitim yuvaları da kazandırıyoruz.’’ dedi.

Başkan Dursun, Yayla Mahallesi‘nde eğitime engel olan okulun yıkılmasının ardından Sultangazi Belediyesi tarafından yapılan yeni binanın öğrenci ve öğretmenlere kapılarını açtığını söyledi. Başkan Dursun, 'Öğrenci ve öğretmenlerin sağlıklı bir ortamda eğitim-öğretim görmesini engelleyen eski binanın yıkılmasının ardından belediye olarak 72 gün gibi kısa bir sürede depreme dayanıklı bir bina inşa ettik. Nadide-Ahmet Tütüncüoğlu adı verilen okul, ara tatilin ardından eğitim öğretime başlamıştır. Bu, eğitime verdiğimiz değerin en önemli kanıtıdır.' diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir de tüm öğretmenlerin gününü kutladı. Program, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.