Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN ÇAPUR, GÜVEN TAZELEDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 28.08.2019 - 14:36

Akyol Düğün Salonu’nda 24 Ağustos’ta yapılan İYİ Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı 1. Olağanüstü Kongresi, Harun Çapur başkanlığındaki tek liste ile gerçekleştirildi. Delegelerin oylarının büyük bir çoğunluğunu alan mevcut Başkan Harun Çapur, yeniden İYİ Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı seçildi.

ÇAPUR: ‘‘İYİ PARTİ OLARAK KÖTÜ EMELLERE ASLA GEÇİT VERMEYECEĞİZ’’

Kongrede delegelere seslenen Başkan Çapur, Türkiye Cumhuriyeti‘ni yıkmak isteyen bölücü ve gerici güçlerin çok çaba harcadıkları bir zaman dilimin yaşandığını söyledi. Türkiye Cumhuriyeti’ne düşmanlık yapanların asla kirli emellerine ulaşamayacaklarını ifade eden Çapur, ‘‘Bu şer odakları, karşılarında bizleri bulacaklardır. İYİ Parti olarak bu kötü emellere asla geçit vermeyeceğiz. Uygulanan politikalar yüzünden ülkemiz gerek içerde gerek dışarda güven zafiyeti yaşıyor. Adı ne olursa olsun her türlü yıkıcı ve bölücü örgütlerle mücadelemiz birinci önceliğimizdir.” diye konuştu.

‘‘GÜN KİŞİSEL HESAPLARIN GÜNÜ DEĞİL’’

İç ve dış güçler tarafından desteklenen tarikatlar ve cemaatlerin, ülkemizi ve milletimizi orta çağ karanlığına sürüklemek ve bölmek için çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Çapur konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘‘Türkiye Cumhuriyeti‘nde yaşayan vatandaşlarımızı ayrıştırmaktan yana değil, birleştirmekten yanayız. Gün kişisel hesapların günü değil, gün yaşantıların ve yaşadıklarımızın farkında olma günüdür. Gün ülkemize kast etmek isteyenlere “dur” demek için kenetlenme günüdür. Gün Atatürk‘e Cumhuriyet‘e, ülkemize ve Türk milletine sahip çıkma günüdür.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.