Dolar 32,5883
%0.35
Euro 34,8412
%0.31
Altın 2.499,210
%0.59
Bist-100 9.662,00
%1.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN BOZKURT’TAN ÜNİVERSİTELİLERE TAM DESTEK

  • İstanbul Gündemi
  • 24.09.2019 - 12:13

İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılı, Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle açıldı. Programa, Esenyurt İlçe Kaymakamı Dr. Vural Karagül, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel, Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sudi Apak, Esenyurt Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Orhan Özyurt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli katıldı.

Törende konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Sizler için elimizden gelen desteği vermeye çalışacağız. Üniversiteyle ilgili bir birim oluşturacağız. İlçemizde, üniversite okuyan öğrencileri kapsayan ‘Fikrim Var’ yarışması düzenleyerek, her sene başarılı olan arkadaşlarımızın fikirlerinin hayata geçirebilmesi için destek vereceğiz.” dedi.

BOZKURT: “BAŞARININ 5 SIRRI VAR”

Üniversiteli gençlerle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Başkan Bozkurt, “Sizler ileride bu ülkenin kanaat önderleri olacaksınız. Fabrikatör, siyasetçi, doktor cumhurbaşkanı, avukat çıkacak aranızdan. Sizden en büyük isteğim bu ülkeyi ve insanlarını sevmeniz. Bizler coğrafi olarak çok önemli bir ülkeye sahibiz ve ülkemiz şuanda hak ettiği noktada değil. Gelişmiş ülkelere baktığım zaman bizim de onlardan geri kalmamamız için beş noktaya ihtiyacımız var. Önce, barış ve kardeşlik adına sevmeyi öğrenmeliyiz. Ülkemizi, vatanımızı, hiçbir ayrım yapmadan birbirimizi, doğayı sevmeliyiz. Arkasından ahlaklı olmalıyız. Başkasının hakkını yememeliyiz. Sonrasında da başarı için bilgi şarttır. Bu yüzden bilgiyi keşfetmeli, sorgulamalı ve kullanmalıyız. Ezbere yaşamamız lazım. Başka türlü yanlışları keşfedemeyiz. Sorgulamak, araştırmak başarının sırrıdır ve bu dinimizde de var. Eğer bunu da yaparsak doğruyu buluruz. Tabi doğru bilgiye ulaşınca çalışmak ve üretmek gerekir. Çalışmak ve üretmek son derece önemli bunu elde edersek başarı arkasından geliyor.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.