Dolar 32,5853
%0.34
Euro 34,8063
%0.21
Altın 2.505,070
%0.83
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN BİLGİÇ, 'ABD'NİN GAYRİ MEŞRU ÇOCUKLARI HAİN EMELLERİNE ULAŞAMAMIŞTIR!'

  • İstanbul Gündemi
  • 15.07.2020 - 21:59
Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, 15 Temmuz 2016 darbe girişimi gecesinin 4. yıldönümünde önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz‘da ABD‘nin gayri meşru çocuklarının alçak ve hain emel ve isteklerine kavuşamadıklarını belirten Başkan Bilgiç, bundan sonra da her türlü plan ve kötü amaçların Anadolu coğrafyasında asla maya tutmayacağını ifade etti.
 
 
BİLGİÇ: 'KARANLIK VE KÖTÜ AMAÇLARI ANADOLU COĞRAFYASINDA ASLA MAYA TUTMAYACAK!'
 
Cumhurbaşkanlığı yeni yönetim sistemi sayesinde bundan sonra da her türlü karanlık kötü amacın hüsrana uğratılacağını belirten Ünsal Bilgiç, ‘15 Temmuz 2016’da Türk Milletinin ve Devletinin bölünmez bütünlüğüne kast etmeye kalkışan ABD’nin gayri meşru çocukları büyük Türk Milletinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti‘ne olan yüksek sadakati iman ve feraseti karşısında başarısız kalmış, alçak ve hain emel ve isteklerine kavuşamamışlardır. Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanlığı yeni yönetim sistemi sayesinde bundan sonra da her zaman demokrasi karşısında her türlü plan ve karanlık kötü amaçları Anadolu coğrafyasında asla maya tutmayacak, hüsrana uğrayacaktır‘ diye konuştu.
 
'15 TEMMUZ‘DA İHANET İMANI YENEMEMİŞ, BATIL HAKK‘I ALT EDEMEMİŞTİR'
 
MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, bu vatan için mücadele vermiş tüm şehit ve gazilere minnet ve şükranlarını sunduğunu belirterek, ‘Cenab-ı Allah milletimize karşı içeriden ve dışardan gelecek her türlü tehdit ve tehlikeyi bertaraf edip devletimizi muhafaza eylesin. Bu vesile ile Çanakkale‘den, Dumlupınar’a Sakarya’dan 15 Temmuz‘a vatan ve millet adına kahramanca mücadele veren askerimiz, polisimiz, bütün kolluk kuvvetlerimiz ve bu mücadelelerde yer alan vatandaşlarımız, şehit ve gazi olan aziz vatan evlatlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyor. Tüm Sarıyerli hemşehrilerime saygı ve en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum' diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.