Dolar 32,3403
%0.19
Euro 35,1052
%-0.22
Altın 2.239,570
%-0.18
Bist-100 8,89
%1.91

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN BAŞAK: ‘‘GEÇMİŞTE YAPTIK YİNE YAPACAĞIZ’’

  • İstanbul Gündemi
  • 04.11.2019 - 20:39

Yeniden Refah Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen programa Yeniden Refah Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Başak, Yeniden Refah Partisi Ümraniye İlçe Teşkilat Başkanı Özcan Meşe, STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Ayas, Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Çabuk, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.

Ülke gündemi ve Ümraniye’nin sorunlarına değinen Başkan Başak, Yeniden Refah Partisi’nin Millî Görüş davasının altıncı partisi olduğuna dikkat çekti. Vatanını, milletini seven inançlı ve erdemli nesiller yetiştirmenin en temel öncelikleri olduğunu kaydeden Yeniden Refah Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Başak, ‘‘Erbakan hocamız 600’ün üzerinde İmam Hatip ve 5000’nin üzerinde Kur’an Kursu’nun açılmasına vesile oldu. Bir ülkenin kalkınması ağır sanayi fabrikalarının kurulmasıyla mümkündür. Toplu iğne üretemeyen bir ülkenin kalkıp da üretimden bahsetmesi ve global dünya gerçeklerine ayak uydurması mümkün değil. Bunun için ağır sanayi fabrikalarının açılması lazım.’’ dedi.

BAŞAK: ‘‘DENK BÜTÇEYİ YAPMAK İÇİN GELİYORUZ’’

Medya tarafından Yeniden Refah Partisi’ne yoğun ambargo uygulandığını söyleyen Başak, yapılacak ilk yerel ve genel seçimlerde büyük bir başarı elde edeceklerini belirtti. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde sadece Necmettin Erbakan’ın denk bütçe yaptığını kaydeden Başak, ‘‘Vergi getirmeden, zam yapmadan yurtdışından para almadan denk bütçeyi yapan Erbakan hocam ve Millî Görüş zihniyetidir. İşte biz yeniden denk bütçeyi yapmak için yeniden gelir gider tablosunu eşitlemek için geliyoruz. Ve milletimiz için biz varız diyoruz. Geçmişte yaptık yine yapacağız. Bunları yapmak için dahi olmaya gerek yok. Sadece imanlı ve inançlı duruş sergileyip bu ümmetin ve tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan kaynakları çok iyi şekilde değerlendirmek gerekiyor. ‘’ diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.