Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN AYDINER ‘YAYA GEÇİDİ NÖBETİ’NDE

  • İstanbul Gündemi
  • 03.10.2019 - 12:07

Öğrenciler ile yaya geçidinden geçen ve sürücülere uyarılarda bulunan Aydıner, “Trafik kuralları hepimizin uyması gereken temel kurallardır. Sürücülerin özellikle okul önlerinde daha duyarlı olması gerekiyor.” dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından “Öncelik hayatın, öncelik yayanın” sloganı ile yaya öncelikli trafik yılı ilan edilen 2019 yılı içerisinde, farkındalık oluşturma etkinlikleri kapsamında ülke genelinde eş zamanlı olarak ‘yaya geçidi nöbetleri’ tutuluyor.

AYDINER: ‘‘SÜRÜCÜLERİN ÖZELLİKLE OKUL ÖNLERİNDE DAHA DUYARLI OLMASI GEREKİYOR’’

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de Uluğbey İlköğretim Okulu öğrencileri ile birlikte Esenler Caddesi’nde ‘yaya geçidi nöbeti’ tuttu. Öğrenciler ve ilçe protokolü ile yaya geçidinden geçen ve sürücülere broşür dağıtarak uyarılarda bulunan Başkan Aydıner, “Trafik kuralları hepimizin uyması gereken temel kurallardır. Sürücülerin özellikle okul önlerinde daha duyarlı olması gerekiyor.” dedi.

Etkinliğe Başkan Aydıner’in yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin, Bayrampaşa Müftüsü Yılmaz Küçük, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler, hazırladıkları uyarı dolu dövizlerle dikkat çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.