Dolar 32,3657
%0.15
Euro 34,9440
%-0.35
Altın 2.325,400
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN AYDINER DİN GÖREVLİLERİYLE YEMEKTE BULUŞTU

  • İstanbul Gündemi
  • 08.10.2019 - 11:33

Bayrampaşa Belediyesi, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçede görev yapan din görevlilerinin onuruna Tuna Sosyal Tesisleri’nde yemekli program düzenledi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliği yaptığı programa Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa Müftüsü Yılmaz Küçük, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Can Gökhan Balekoğlu, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve ilçede görev yapan din görevlileri ile eşleri katıldı. Ev sahibi Başkan Aydıner, program boyunca masaları tek tek dolaşarak din görevlileri ile yakından ilgilendi.

AYDINER: “CAMİLER MÜMİN GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİREN MUKADDES YERLERDİR”

Programda konuşan Başkan Aydıner, din görevlileri ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Din görevlilerinin toplumda sevgiyi, dostluğu ve kardeşliği yaygınlaştırmak için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Aydıner, “Bizleri dini konularda aydınlatmak için özveriyle çalışan ve bu bağlamda bizlere rehberlik eden din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı gönülden kutluyorum.” dedi.

Camilerin önemine de değinen Aydıner, “Allah’ın evi olan camiler, Rabbimizin adını andığımız, kulluğumuzu hatırlayıp dualarımızı O‘na arz ettiğimiz mukaddes yerlerdir. Dil, ırk, renk, makam, mevki farkı gözetmeden mümin gönülleri birleştiren camilerimizde görev yapan din adamlarımıza görevlerinde kolaylıklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.