Dolar 32,5646
%0.16
Euro 34,9057
%0.7
Altın 2.439,790
%0.29
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN AYDIN: ‘‘KAFTANCIOĞLU’NA SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ’’

  • İstanbul Gündemi
  • 25.06.2020 - 12:52

CHP Sancaktape İlçe Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenleyen CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na sonuna kadar sahip çıkacaklarını kaydetti.

Kararın hukuki dayanaktan yoksun olduğunu kaydeden CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın, ‘‘Kararın hukuki dayanaktan yoksun, siyasi bir karar olduğunu biliyoruz. Kararın, yenilenen İstanbul seçimlerinin gerçekleştirildiği 23 Haziran’da açıklanmasının, iktidarın intikam arayışının göstergesi olduğunu biliyoruz.’’ diye konuştu.

BAŞKAN AYDIN: ‘‘PARTİMİZE BİR SİNDİRME POLİTİKASI UYGULANIYOR’’

İktidarın sandıktan başarı elde edemeyeceği için sandıktan çekindiğini belirten Başkan Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘‘Bu uygulamalarla iktidarın, kendisinden olmayan tüm muhalif kesimler üzerinde sindirme politikası uyguladığını biliyoruz. İl Başkanımızın tabi tutulduğu muamelenin aslında şahsından çok partimize dönük bir baskı, bir sindirme politikası olduğunu tüm milletçe biliyoruz!
Bu nedenlerle bilinmelidir ki; CHP Sancaktepe İlçe Örgütü olarak partimizin İl Başkanına, partililerimize ve partimize sonuna kadar sahip çıkacağız.’’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.