Dolar 32,3791
%0.19
Euro 35,0153
%-0.14
Altın 2.325,780
%0.23
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN ARGUNŞAH: ‘‘KARTAL’DA HER ALANDA OLACAĞIZ’’

  • İstanbul Gündemi
  • 18.07.2020 - 14:14

Açık havada sosyal mesafe kurallarına uygun olarak sıcak bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, ilçe kongresinden sonra salgın nedeniyle yerel basınla altı aydır bir araya gelemedikleri için üzüntü duyduğunu belirtti.

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Efendi Argunşah, “Hem Covid 19 süreciı hem de siyasal, ekonomik ve sosyal olarak sıkıntılar var. Yerelde de bunları yaşıyoruz. CHP Kartal İlçesi olarak pandemide imkanlarımız ölçüsünde dikkatli olarak, ihtiyaç sahibi ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın yanında olduk. Gençlik Kollarımız ve Kadın Kollarımız bu süreçte aktif olarak çalışma içerisinde oldular. Korona virüsü sağlığımızı tehdit altına aldığı için, bu çalışmaları temastan uzak, vatandaşlarımızın ve arkadaşlarımızın hayatlarını riske atmadan yapmaya gayret gösterdik. Devam eden süreçte de elimizi taşın altına koymaya hazırız ifadelerine yer verdi.’’ şeklinde konuştu.

Sohbet ortamında geçen kahvaltıda konuşan Başkan Argunşah bir gazetenin kendisi ile özel röportaj yapmak istediğini ancak kendisinin özel röportaj yerine tüm basınla birlikte sohbet etmek etmeyi tercih ettiğini belirtti.

BAŞKAN ARGUNŞAH: ‘‘BEN SOKAKTAN GELEN BİRİYİM’’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’de barışçıl bir ortamın sağlanması için gayret ettiğini belirten Başkan Argunşah, “Sokağın tehlikesi şu; karşı taraftaki siyasi görüş tamamen cepheleştirmek istiyor. Genel başkanımız ise şunu söylüyor; ‘Bu ülke bir bütündür cepheleştirmeyelim ve bunu sokağa taşımayalım. Ben sokaktan gelen biriyim. İlçe başkanı olmadan önce de halkın içerisindeydim. Ben Kartal’dak bütün STK’larla görüşen ve Kartal’daki sıkıntılar konusunda her zaman alanda olmak isteyen biriyim.

Bir grubun görüşü farklı da olsa, eğer bir haksızlığa uğruyorsa bir sıkıntısı varsa biz mutlaka onların yanında yer almamız gerekiyor. Çünkü biz Kartal’da yaşayan bütün kesimlerle sorunlarımız bir bütün. Eğer bir emeklilik sorunu varsa, bir eğitim sorunu varsa, bir sağlık sorunu varsa, yol sorunu varsa tüm bu sorunlar hepimizin ortak sorunudur. Tüm bunları yok sayma ya da görmeme hakkımız yok. Yapılan eylem bize karşı dahi yapılmış olsa bir ilçe başkanı olarak gidip onlarla konuşma ve biz nerede eksik yapıyoruz sorusunu sormamız gerekiyor.’’ diye konuştu.

‘‘TÜRKİYE SİYASET YAPMAK RİSKTİR, BEN O RİSKİ ALARAK BU YOLA ÇIKTIM’’

Türkiye’de siyaset yapmanın her zaman risk taşıdığını vurgulayan Başkan Argunşah, ‘‘Ben o riski alarak bu yola çıktım. Bu yüzden bazen farklılık yaratmak gerekiyor. Zaman zaman gittiğim yerlerde ‘Cumhuriyet Halk Partisi’de buraya gelir mi?’ şaşkınlığına tanık oluyorum. Bu şaşkınlık olmasın. Artık her alanda olacağız.’’ dedi.

25 Temmuz’da gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Kurultayına değinen Başkan Argunşah, ‘‘Kurultayımız yakın zamanda yapılacak, Kartal’da kurultay delegelerimiz ile istişarelerimiz devam ediyor, Kartal’dan Parti Meclis Üyesi ve MYK Üyesi adayı isimler olacaktır, takdir Genel Başkanımızındır.’’ şeklinde konuştu.

CHP İlçe Başkanı Efendi Argunşah’ın konuşmasından sonra kahvaltı çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.