Dolar 32,5589
%0.06
Euro 34,9528
%0.36
Altın 2.423,090
%0
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN ARGUNŞAH: "BAŞKANIMIZIN GÖLGESİNİ SORGULAYANLARIN KARTAL SOKAKLARINA BAKMALARI YETERLİDİR"

  • İstanbul Gündemi
  • 08.06.2020 - 22:36

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, ‘‘Başkanımızın gölgesini sorgulayanların; Kartal’ın sokaklarına, caddelerine, meydanlarına bakmaları yeterli olacaktır.’’ dedi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçiminde, Kartallı 147.587 seçmenin desteğini alan ve en yakın rakibine 14.262 oy farkı atarak Kartal Belediye Başkanı seçilen Gökhan Yüksel’in halkın takdirini kazandığına dikkat çeken CHP Kartal İlçe Başkanı Argunşah, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol‘un sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği iddialarına sert tepki gösterdi.

Argunşah, ’’Belediyemizin Satın Alma birimi tarafından Kartal halkına hizmet ulaştırmak için yapılan ihale işlemlerinin tamamı, devletimizin ilgili kurullarınca denetlenmekte ve onaylanmaktadır. Devletimizin işini yapmadığını ima edenlerin, devleti yöneten partinin mensupları olmaları da ayrıca manidardır. Belli ki asıl işi seçim kazanmak olan siyasiler, kendi başarısızlıklarını örtmek ve kendi koltuklarını korumak adına böyle çirkin, asılsız ve mesnetsiz iddialarla vakitlerini boşa harcamaktadır.’’ diye konuştu.

ARGUNŞAH: ‘‘GÖKHAN YÜKSEL’İN KIRMIZI ÇİZGİLERİNİ SORGULAMAK, ABESLE İŞTİGALDİR’’

CHP olarak kırmızı çizgilerinin Misak-ı Milli sınırları çevresinde çizildiğine işaret eden Başkan Argunşah şöyle devam etti: ‘‘Bu memleketin tüm dini ve milli değerlerini sonsuza kadar korumak ve yaşatmak, partimizin her bir neferinin asli görevidir. Kaldı ki partimizin Gençlik Kollarında yetişmiş, Kartalımızın öz evladı, Atatürk ilke ve inkılâplarından ödün vermeyen, toplumumuzda bilinçli bir şekilde yok edilmeye çalışılan komşuluk ve hoşgörü ikliminin canlanması adına mücadele veren Başkanımız Gökhan Yüksel’in kırmızı çizgilerini sorgulamak, abesle iştigaldir.’’

‘‘KESKİN SİRKE KÜPÜNE ZARAR VERİR’’

Herkesin biraz daha duyarlı ve söylemlerinde dikkatli olmasında yarar olduğunu söyleyen Argunşah, ‘‘Unutulmamalıdır ki keskin sirke küpüne zarar verir. Son söz olarak; ota, çimene takılıp kalmak yerine, 30 yıldır cezalandırılan Kartal’ın alt ve üst yapı sorunlarını çözen Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’e ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na gelin “Kartallı” olarak siz de bir teşekkür edin. Kartal, her şeyin en güzelini hak ediyor. Her şey güzel olmaya devam edecek.’’ şeklinde konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.