Dolar 32,6021
%0.39
Euro 34,8337
%0.29
Altın 2.504,160
%0.79
Bist-100 9.461,00
%-0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN AKPOLAT’TAN BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ’NE TEBRİK ZİYARETİ

  • İstanbul Gündemi
  • 29.11.2019 - 17:10

Beşiktaş’ta bulunan üniversitede rektör Prof. Mehmed Özkan’la bir araya gelen Başkan Akpolat, daha iyi bir geleceğe giden yolda ortak projelerin devam edeceğini söyledi.

US News & World Report tarafından her yıl açıklanan ‘Dünyanın En İyi Üniversiteleri‘ sıralamasında bu yıl ilk 200’e giren Boğaziçi Üniversitesinin bugün önemli bir ziyaretçisi vardı. Üniversitenin başarısını gazete ve dergilere ilan vererek kutlayan ve eğitimin her alanda önemli olduğu vurgusunu sürekli dile getiren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Boğaziçi Üniversitesi’ni ziyaret ederek rektör Prof. Mehmed Özkan’la bir araya geldi.

BAŞKAN AKPOLAT REKTÖR ÖZKAN’I KUTLADI

Rektör Özkan’ı üniversitenin başarısından dolayı tebrik eden Başkan Rıza Akpolat, görüşmeye dair sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı: ‘’Dünyanın En İyi 200 Üniversitesi arasına girerek hem Beşiktaş’ımızı hem de ülkemizi gururlandıran Boğaziçi Üniversitemizi ziyaret ettik. Daha iyi bir geleceğe giden yolda ortak projeler üreterek birlikte çalışmaya devam edeceğiz.’’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.