Dolar 32,5570
%0.03
Euro 34,8885
%0.07
Altın 2.433,150
%0.12
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN AKPOLAT, CHP İSTANBUL İL BAŞKANI KAFTANCIOĞLU’NU BEŞİKTAŞ’TA AĞIRLADI

  • İstanbul Gündemi
  • 20.06.2020 - 17:15

Başkan Akpolat, İl Başkanı Kaftancıoğlu’na Beşiktaş’ta hayata geçirilen projeler ve salgın sürecinde yapılan çalışmalar konusunda bilgi verdi.  CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu gerçekleştirilen çalışmalar için Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu dün Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ı makamında ziyaret etti. CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Gözde Fil, İl yöneticileri Beşiktaş Belediyesi Meclis ve Grup Başkan vekilleri Belediye Başkan yardımcılarının da bulunduğu ziyarette Başkan Rıza Akpolat ziyaret anısına bir süre önce yanan İzmir ormanlarına dikilecek fidanları temsilen İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu’na anı plaketi takdim etti.

HALK MARKET PROJESİ’NİN DETAYLARI KONUŞULDU

Dr. Canan Kaftancıoğlu sonrasında ise Başkan Rıza Akpolat tarafından hayata geçirilen ve projelenen çalışmaları yerinde inceledi. Etiler Sanatçılar Parkı’nda bulunan sosyal tesislerde incelemelerde bulunan Kaftancıoğlu vatandaşın rahat nefes alabildiği bu mekânda yapılan düzenlemeler için çalışanlara teşekkür etti. Kaftancıoğlu ardından Beşiktaş’ta hayata geçirilecek olan yoksullukla mücadelede önemli bir yere sahip olacak olan Halk Market Projesi’nin detayları konusunda Başkan Akpolat’tan bilgi aldı.

Sonrasında Dr. Canan Kaftancıoğlu Beşiktaşta’ki öğrencilerin eğitim ihtiyacının yanı sıra sosyalleşmesi için Akşit Plaza’da hayata geçirilen Beşiktaş Akademi ve Karaoğlan Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Öğrencilerin yemek sorununa büyük bir çözüm getirecek olan ÖğrenciYE Projesi hakkında da bilgi alan Kaftancıoğlu yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Başkan Akpolat, CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu’nun ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulundu. Akpolat, ‘’Parti örgütümüzde yıllardır birlikte mücadele verdiğimiz İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu’nu Beşiktaş‘ta ağırladık ve güncel faaliyetlerimizi yerinde aktarma fırsatı bulduk. Ziyaretinden ötürü kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.