Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9699
%-0.27
Altın 2.325,650
%0.23
Bist-100 9,08
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN AKDOĞAN: ‘‘PARTİMİZİ KARALAMAYA YÖNELİK KİRLİ BİR PROPAGANDA YÜRÜTÜLÜYOR’’

  • İstanbul Gündemi
  • 19.05.2020 - 12:59

İYİ Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Alper Akdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde Kadıköy‘de İYİ Parti‘den Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Emre Kınay‘ın kamuoyunda, ‘Seçimi kazansaydım milliyetçileri, ülkücüleri belediyenin kapısından sokmazdım‘ sözlerini söylemiş olduğuna dair son günlerde çıkan iddialarla ilgili basın açıklaması yaptı.

İYİ Parti Kadıköy İlçe Başkanı Alper Akdoğan, bir televizyon kanalına konuk olan Kınay’ın sözlerinin saptırıldığı belirtti. Başkan Akdoğan, “Sayın Kınay, belediye başkanı seçilmesi durumunda, hiçbir kimlik ve ideolojiye bir ayrım yapmayacağını ve iltimas tanımayacağını kastetmiştir.” dedi.

Emre Kınay’ın konuk olduğu kanalda sözlerinden dolayı İYİ Parti aleyhine bir karalama kampanyası başladığını kaydeden İYİ Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Alper Akdoğan, ‘‘31 Mart yerel seçimlerinde partimizden Kadıköy İlçesi Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğimiz Sn. Emre Kınay’ın geçtiğimiz gün katıldığı bir TV programında sorulan bir soruya karşın verdiği cevaba, yazılı / görsel basında ve sosyal medyada yer verilerek partimizi karalamaya yönelik kirli bir propagandanın merkezi haline getirilmesi hasebiyle bu açıklamayı yapmak bizim açımızdan zaruri hale gelmiştir.’’ diye konuştu.

AKDOĞAN: ‘‘HİÇBİR AYRIM YAPMAKSIZIN HİZMET ETMEK KONUSUNDA BİR İHTİLAFIMIZ OLMADI’’

İYİ Parti Kadıköy İlçe Başkanı Alper Akdoğan’ın yaptığı açıklama şöyle:

‘‘Memleketi ve meselelerini önceleyen bir siyaset biçiminde, yerel yönetimlerde gösterilen adayların, talip oldukları ilçe belediyesine ne kadar fazla hizmet üretebileceğine ve seçmen tarafından ne denli kabul göreceğine bakılmalıdır. Sn. Kınay’ı aday adayı olarak belirlenirken, Bakırköy Belediye’sinde 18 yıllık bir iş tecrübesinin olması, “Belediyecilik faaliyetlerine ve işleyişine” vakıf olması, Kadıköy halkı tarafından kabul görmüş bir sanatçı olması, geçmişinde herhangi bir leke olmayışı ve çalışkanlığını göz önünde bulundurduk.

Kendisinin aynı programda da zikrettiği gibi Atatürk’ün mirası olan Cumhuriyetimizin, demokratik, laik sosyal hukuk devletinin ve devletin temel niteliklerinin tanımlandığı Anayasamızın değişmez maddelerinde bir görüş ayrılığımız yoktur. Ayrıca Kadıköy’ün her noktasına hiçbir ayrım yapmaksızın hizmet etmek konusunda da bir ihtilafımız olmadı. Bu meyanda seçim döneminde ortaya koyduğumuz projeler ortak akıl ile üretilmiş olup tamamı daha iyi bir Kadıköy içindir. Bununla birlikte, seçim çalışmalarımız sürecinde benim ve tüm teşkilatımın Türk Milliyetçiliği Ülkümüzden hiçbir şart ve şekilde taviz vermeden girdiğimiz her ortamda yılmaz doğrultudaki görüşlerimizi açık yüreklilikle sahip çıktığımızın en büyük şahidi de sanatçının bizatihi kendisidir.

‘‘KİRALIK KALEMLER TARAFINDAN GÖRMEZDEN GELİNMEKTEDİR’’

Hal böyleyken Sn. Kınay’ın programda verdiği cevabın saptırıldığını gördükten hemen sonra yaptığı açıklamada çok açık bir dille “Belediye Başkanı seçilmesi durumunda, hiçbir kimlik ve ideolojiye bir ayrım yapmayacağı, iltimas tanımayacağını kastettiğini” söylemesi bilinçli olarak bazı kiralık kalemler tarafından görmezden gelinmektedir.

İYİ Parti kurulduğu günden bu yana Sn. Genel Başkanımızın liderliğinde karşısına çıkan her sorunda, karşılaştığı her engelde, Vatanı ve Milleti öncelediği yüce milletimizin vicdanında kabul görmüş ve bu konu en muteber örtü olan vicdan örtüsü ile kapanmıştır. Hiçbir karalama ve iftira millet vicdanında bizim yerimizi değiştirmeyecektir. Mecliste vekillerimiz, sahada tüm teşkilatlarımızla memleketin her meselesine “hanemizin meselesi” bakışı ile yolumuza devam etmekteyiz.

‘‘BURADAN SİZE EKMEK ÇIKMAZ’’

Son olarak konuyu mecrasından saptırarak sahip oldukları medya gücü ile Sn. Genel Başkanımızın üzerine gitmeye çalışan biçarelere seslenmek istiyorum. Sn. Genel Başkanımızın Milliyetçiliğinin sadakası dahi sizlere ömür boyu yeter! Buradan size ekmek çıkmaz!’’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.