Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAKAN VOLKAN BOZKIR'DAN ÜSKÜDAR'A ZİYARET

  • İstanbul Gündemi
  • 05.05.2015 - 21:32

Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i makamında ziyaret etti.

Bakan Volkan Bozkır'ın ziyaret esnasında kendisine, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Başkanı Songül Kavalcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları ve  Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.

Makamda bir süre kalan Bakan Volkan Bozkır'a Başkan Hilmi Türkmen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.Başkan Türkmen, Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır`a sohbet sonrası Üsküdar  temalı bir vazo hediye etti.

Bakan Volkan Bozkır sohbet sonrası belediye binasını gezerek personelle sohbet edip hal hatır sordu. Basın Danışmanlığı birimine ziyarette bulunan Bakan Bozkır Nisan ayı medya analiz raporunda Üsküdar Belediyesinin diğer İlçe belediyelerinin  önünde olduğunu görünce ‘olması gereken bu diğer belediyelerimizinde böyle olması gerekir.'dedi. Kendisine eşlik eden Başkan Türkmen de belediyenin birimleri ve çalışmaları hakkında Bakan Bozkır'a bilgi verdi.

Belediyedeki ziyaretin ardından sokağa çıkarak vatandaşların arasına karışan Bakan Bozkır, Üsküdar Balıkçılar Çarşısı'nda esnafla dertleşti sıkıntılarını dinledi. Burada alış veriş yapanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.