Dolar 32,5393
%-0.02
Euro 34,8571
%-0.02
Altın 2.430,480
%0.01
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Bakan Güllüce'nin katılımı Seçim Koordinasyon Merkezi Muhteşem Bir Törenle Açıldı

  • İstanbul Gündemi
  • 04.05.2015 - 20:56

7 Haziran seçimlerine az bir zaman kala hızlı ve hummalı bir çalışma içine giren AK Parti Çekmeköy, İlçe teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi'ni Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımı ile muhteşem bir törenle açtı. Şahinbey Caddesi'ndeki ‘sevgi yürüyüşü' ne ise partililerin yoğun ilgisi dikkat çekti.

AK Parti Çekmeköy Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı nedeniyle yapılan programa Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti Milletvekili Adayları Metin Külünk ve Fatma Varank,Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, Şahmettin Yüksel, Üüsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Ümraniye İlçe Başkanı Sedat Enver Çakıroğlu, İlçe Başkanı Salih Kırıcı ve ilçe yönetimi ile meclis üyeleri vebirçok partili katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Başkan Kırıcı, Bu coşkulu kalabalık 400 vekilin ayak sesleri olacaktır. 400 vekili sadece 7 Haziran seçim sonuçları için değil mazlum milletlerin sesi, Filistin ve Gazze'nin umudu için istiyoruz. 7 Haziran'da bu ülkenin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a verebileceğimiz en güzel hediye 400 vekil olacaktır ve ben bu sayıyı aşacağımıza inanıyorum. Çekmeköy olarak seçime hazırız İnşallah 7 Haziran'da 400 milletvekili ile milleti temsil edeceğiz ve daha aydınlık günlere ülkemizi götüreceğiz. Halkımızın teveccühü hiç eksilmeden artarak devam etmesi bizi mutlu etmekte ve ileriye daha umutlu bakmamıza neden olmaktadır. Tüm Çekmeköylülere teşekkür ediyorum” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce ise yaptığı konuşmada, Sivas-Ankara hızlı tren çalışmaları başladı. Peki, muhalefet ne diyor. ‘Gelir gelmez durduracağız' diyor mu, diyor. Buradan Sivas'a bağırıyoruz. Bunlara aldırış etmeyin. AK Parti başladığını bitirir. Viyadükler başladı. Sivas hazır ol hızlı tren geliyor. Devamı var. Erzincanlı bekle senin de hızlı trenin geliyor. Ardahan, Kars, Haydarpaşa'dan binen insanın 6-7 saatte Kars'a varacağı hızlı treni de getiriyoruz” dedi.

Bakan Güllüce, Muhalefet, projelerimizi ne kadar engellese de, 7 Haziran'da başladığımız bütün projeleri bitireceğiz. Çünkü bu halk yapılanı ve başlayan projeleri gördüler. Havaalanını engellemek isteyen, otoyolları engellemek isteyen, hızlı trenleri engellemek isteyen, gezi eylemi ile darbe yapmak isteyen, 17 Aralık-25 Aralık'la darbe yaptırıp bu milletin iki yakasını bir araya getirtmemek isteyenlere karşı Çekmeköy halkı sandıkları öyle bir patlatacak, öyle bir patlatacak ki, engel olamayacaklar” şeklinde konuştu.

Bakan Güllüceve vekiller  AK Parti Çekmeköy Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaparak Çekmeköy'de ‘Sevgi Yürüyüşü'nekatıldılar ve Bakan Güllüce bu yürüyüş sırasında vatandaşları selamlayarak çiçek Çekmeköylüleredağıttı.Çekmeköylülerin büyük sevgi gösterileri ile karşılaşan partililer oldukça mutlu oldular.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.