Dolar 32,5257
%0.24
Euro 34,7316
%0.03
Altın 2.490,860
%1.16
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Babuşçu: "Türkiye'nin büyümesine engel olamazlar!"

  • İstanbul Gündemi
  • 25.04.2015 - 15:17
AK Parti Eski İl Başkanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşçu, SarıyerWde saha çalışmalarına katıldı. Sarıyerli STK'lar ve Muhtarlara buluşan Babuşçu, Sarıyer SKM'nin açılışını yaptı, akşam da danışma meclisine katıldı. 
AK Parti İstanbul Eski İl Başkanı ve AK Parti 2.Bölge Milletvekili Aziz Babuşçu ve İsmail Ergüneş, Sarıyer'de saha çalışmalarına katıldı. Güne Sarıyerli Muhtarlar ve STK Temsilcileri buluşarak başlayan Milletvekili adayları, daha sonra esnaf ve hastane ziyaretleri, Sarıyer SKM açılışı ve Danışma Meclisi Toplantıları ile Sarıyer İlçe Teşkilatı ile birlikte, seçim çalışmalarına katıldılar. 
İstinye Sosyal Tesislerinde Sarıyerli Muhtar ve STK'ları ağırlandığı etkinliğe ev sahipliği yapan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar açılış konuşmasında, AK Partili Hükümet ve İBB'nin Sarıyer'de yaptığı hizmetlere değindi. Özellikle vatandaşa mali yönden büyük külfet getirecek olan  2981 sayılı İmar Affı Yasası'nın kaldırılmasının 3 yıl ertelendiğini söyleyen Bayraktar, STK ve Muhtarlar tarafından uzun süre alkışlandı. AK Partili yönetimlerin her zaman vatandaştan yana politikalarla vatandaşın refah düzeyini arttıracak çalışmalar yaptığını belirten Salih Bayraktar Sarıyer Belediyesinin tüm uyumsuz tavırlarına ve vatandaşın lehine olan çalışmalarımızı engelleme çalışmalarına rağmen, hizmetlerimiz tüm hızıyla devam etmekte. Merkezi hükümet ve İBB'nin Sarıyer'e kazandırdıkları ortada. Derbentte hayata geçireceğimiz, Türkiye'de örnek model olacak yerinde kentsel dönüşüm çalışmamız belediye tarafından açılan dava nedeniyle durduruldu. Sarıyer'de alanı müsait olan tüm okulların bahçelerine, kapalı spor salonu yapma kararı aldık. Çalışmalara da başladık, yine aynı çevreler ve aynı odaklar tarafından kampanyalı şekilde durdurulduk. Okul bahçesine yaptığımız kapalı spor salonuna AVM yapıyorlar diye vatandaşı kışkırtanlar oldu. Ama bizi hizmet etmekten alıkoyamazlar. Birçok Sarıyerlinin uykularını kaçıran 2981 sayılı İmar Affı Yasası'nın kaldırılması konusunu yine vatandaştan yana çözümle biz erteledik. Bu konuyu çalışarak, bir gecede yasal zemini hazırlayarak torba yasaya dahil edip, pek çok Sarıyerliye derin bir nefes aldıran hükümetimize bir kez daha teşekkür etmek isterim” şeklinde konuştu.
Daha sonra söz alan AK Parti İstanbul İkinci Bölge Milletvekili Adayı İsmail Ergüneş, 2023 hedefi ve Yeni Türkiye çalışmalarına dair konuşmasında Hedef 2023 sadece devlet olarak büyümenin sloganı değildir. Bu vizyonun vatandaş bakış açısıyla bakıldığında ekonomik hedefi, kişi başına düşen gelirin, 3 kat artması demektir” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.