Dolar 32,6026
%0.39
Euro 34,7809
%0.14
Altın 2.492,060
%0.3
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

AVCILAR’DA YEŞİL ALANLAR ARTIYOR

  • İstanbul Gündemi
  • 26.09.2019 - 13:46

Yağışlı havaya aldırmadan Avcılar’daki birçok mahalleyi gezen Başkan Hançerli, Yeşilköy Semt Pazarı yanındaki yaklaşık 20 bin metre karelik alana kurulacak olan park ve yeşil alana giderek çalışmaları yerinde gözlemledi.

“Avcılar halkı yeşile doyacak” diyerek ilçedeki yeşil alanları arttırmaya devam edeceklerini ifade eden Hançerli, “Yeşilkent’te yeni bir park, bir vadi, Avcılarlılar’ın nefes alabileceği bir yeşil alan inşa ediyoruz. Hemen Pazar alanının yanında. Yaklaşık 20-30 bin metrekarelik bir alan. Yeşilkent adı gibi yeşil bir kent olacak. Yine Tahtakale mahallemizde de bir park açıyoruz. Avcılar halkına nefes alabileceği, çocuklarımıza özgürce oyunlar oynayabilecekleri yeşil, ağaçlı yeni alanlar yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

ÇOCUKLARDAN HANÇERLİ’YE ÇOŞKULU KARŞILAMA

Yeşilköy’ün ardından Tahtakale’deki park inşaatını ziyaret eden Hançerli daha sonra farklı mahallelerde onarım ve düzenleme çalışmaları süren parkları da gezerek çalışmaları denetledi. Hançerli, Avcılar turu sırasında sık sık vatandaşlarla da sohbet etti.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Mehmetçik İlkokulu’nun bahçesine yapılan oyun parkını da ziyaret eden Hançerli çocuklar tarafından sevinçle karşılandı. Başkan Hançerli’nin okula geldiğini öğrenen çocuklar teneffüs zili çalar çalmaz sevinçle Hançerli’nin yanına koştu. Çocuklar ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Turan Hançerli, “Her türlü canlının yaşam hakkına saygılı, çocukların betonlara hapsolduğu değil doğada özgürleştiği bir Avcılar inşa edeceğiz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.