Dolar 32,5269
%0.24
Euro 34,7479
%0.08
Altın 2.493,430
%1.26
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

AVCILAR’DA ÖĞRENCİLER ATATÜRK SEVGİSİNİ OKUL DUVARINA İŞLEDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 28.10.2019 - 14:33

Avcılar Belediyesi ve 2007’den beri boş duvarları renklendiren YTÜ öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Avcılar Firüzköy İlkokulu’nun duvarını Atatürk portresi ile renklendirdi. Öğrenciler, içinde ay yıldız bulunan bir Türkiye haritasının üzerine Atatürk’ün kalpaklı portresini çizerek altına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasını attı.

Eşzamanlı olarak aynı projenin gönüllüsü olan bir grup öğrenci de Avcılar’daki D-100 karayolunun yanında, her gün binlerce kişinin kullandığı metrobüs durağının hemen karşısında bulunan Abdulkadir Uztürk İlkokulu’nun duvarlarını çocukların hayal dünyalarına renk katmak amacıyla çizimlerle süsledi.

HANÇERLİ: ‘‘RENKLİ ÇALIŞMALARIYLA İÇİMİZİ AYDINLATAN GENÇLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

YTÜ Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencilerini ziyaret eden Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, “Yıldız Teknik Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü gönüllüsü öğrenciler, Avcılarımızı yaptıkları resimlerle daha da güzelleştiriyor. Renkli çalışmalarıyla içimizi aydınlatan gençlere teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Çizdikleri resimlerle toplumsal mesaj vermeyi hedefleyen öğrenciler, özellikle pet şişe ve poşetlerin sebep olduğu çevre kirliliğine dikkat çekmek ve çocukların bu konuda bilinçlenmesini sağlamak istediklerini belirtti.

Yaptıkları projeden büyük keyif aldıklarını ve kendilerini geliştirme imkânı bulduklarını ifade eden öğrenciler, desteklerinden ötürü Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli ve belediye personeline teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.