Dolar 32,3292
%0.24
Euro 35,0582
%-0.18
Altın 2.295,320
%0.78
Bist-100 9,01
%2.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

AŞEVİ KAZANI HEP KAYNIYOR!

  • İstanbul Gündemi
  • 04.05.2015 - 17:50

Günde 3 çeşit yemek çıkaran Kağıthane Belediyesi Aşevi, gerçekleştirdiği servis hizmetiyle günde 409 yardıma muhtaç kişinin yemeğini kapısına kadar götürüyor. Modern tesislerde üretim yapan aşevindeki yemekler günlük kalori hesabına göre üretiliyor.

Kağıthane Belediyesi Aşevi ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyor.  Kâğıthane Belediyesi Aşevi, yılın 365 günü aralıksız sürdürdüğü çalışmasıyla ilçede 409 kişiye günlük 2 öğün sıcak yemek ulaştırıyor. Hamidiye Mahallesi'nde faaliyet gösteren Kağıthane Belediyesi Aşevi, 10 yıldır binlerce ihtiyaç sahibine sıcak yemek dağıtımını sürdürürken, özelikle yaşlı ve hasta kişilerin evlerine arabalarla yemeği ulaştırıyor.

ANNE ELİ DEĞMİŞ GİBİ”

Aşevinin dağıttığı yemeklerden yararlanan yardıma muhtaç vatandaşlar, yemeğin lezzetinden ve tadından çok memnun kaldıklarını ifade ederek yemeklerin, tıpkı ‘anne eli değmiş gibi' bir lezzete sahip olduğunu belirtiyor.

GÜNLÜK KALORİ HESABI

Aşevi'nde, gıda mühendislerinin belirlediği zengin ve sağlıklı mönüler, hijyen kurallarına ve günlük kalori hesapları göz önünde bulundurularak titizlikle hazırlanıyor. Her gün 69 noktaya gerçekleştirilen yemek ve kumanya dağıtımı, yine Aşevi'ne ait araçlar tarafından yapılıyor.  

ADAK KURBAN SATIŞ VE KESİM YERİ

Aşevinin bünyesinde bulunan Adak Kurban Satış Ve Kesim Yeri, Kağıthane Belediyesi Veteriner Müdürlüğü tarafından denetleniyor. Her bütçeye uygun fiyatlarla hayır sahiplerine hitap eden Kurban Satış Yeri, modern ve hijyen şartlarına uygun olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.