Dolar 32,5137
%-0.08
Euro 34,9473
%0.34
Altın 2.435,870
%0.52
Bist-100 9.794,00
%0.74

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ANADOLU PARTİSİ 1. BÖLGE VEKİL ADAYLARI BASINLA BULUŞTU

  • İstanbul Gündemi
  • 16.05.2015 - 01:26

Anadolu Partisi 1.Bölge milletvekili Adayları basınla tanışmak ve kendilerini tanıtmak amacı ileKartal Villa GardenCafe'de kahvaltı buluştu.

Kahvaltı programına Genel Başkan Yardımcısı Yunus Yunusoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şerif Avcı, 1.Bölge Milletvekili adayı; Mehmet Zeki Orhan,MKYK üyesi ve 1. Bölge milletvekili adayı; Aysun Kılıçaslan Soku,1.Bölge milletvekili adayı; İlknur Adiller,1.Bölge milletvekili adayı; Mehmet Y. Ahi,1.Bölge milletvekili adayı; Orkide Kantarcı Okul katıldı.

Kahvaltı esnasında basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Anadolu Partisi adayları Anadolu Partisi hakkında bilgiler verdiler ve seçim beyannameleri hakkında açıklamalar yaptı.

Neden Anadolu partisi?” Sorusuna, çünkü biz artık insanların sağcı, solcu, komünist, ülkücü, milliyetçi ve daha niceleri diye ayrılmasından nitelendirilmesinden bıktık. Hepimiz aynı topraklarda aynı Anadolu'nun çocuklarıyız.Maalesef görüyoruz ki; Günümüz partileri insanları sömürmekten başka bir işe yaramıyor örnek vermek gerekirse; Adalet Kalkınma Partisin 'de Adaletin A'sı yok, Milliyetçi Hareket Partisinde Milliyetçiliğin M'si yok, Cumhuriyet Halk Partisinde ise Devrimcilik ilkeleri yerle yeksan olmuş. Yaptığımız oylamalar sonucu aldığımız yüzdenin çoğunluğu evet bu milletin yeni temiz dürüst bir partiye ihtiyacı var oldu ”dedi.

Halkçı ekonomik politikaların uygulanması, kadınların, çocukların ve gençlerin hakları çevre ve hayvanların korunması konularında DEVRİMCİYİZ.Çoğulculuk, inanç ve kültürlere saygı konularında DEMOKRATIZ.Ulusal değerlere bağlılık, sosyal devletin güçlenmesi konularında ULUSALCIYIZ.Ama her şeyden önce ve en önemlisi sonuna kadar ÖZGÜRLÜKÇÜ ve sonuna kadar CUMHURİYETÇİYİZ…” Diyen Anadolu Partisi adayları, Bu kadar hasret kalınan bu özellikleri içinde ve bir arada barındıran tek parti olduğumuz için evet biz Anadolu Partisi diyoruz.Yurtta Barış Dünya'da barış ilkesi yeniden biçimlenmiş bir şekilde herkesin ağzında kendi mizacı şekilde olacak, Dillerde 'de kalplerde 'de tek parti tek yürek ANADOLU partisi olacak” şeklin konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.