Dolar 32,5826
%0.13
Euro 34,9991
%0.49
Altın 2.429,410
%0.26
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ALİBEYKÖYSPOR, YENİ SEZONA HAZIR!

  • İstanbul Gündemi
  • 23.09.2019 - 14:57

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele edecek olan Alibeyköyspor, liglerin başlamasına az bir süre kala yapılan transferlerle yeni sezona güçlü ve iddialı bir kadro kurarak başlıyor. Eyüpsultan Postası olarak ilçenin köklü kulüplerinden Alibeyköspor Teknik Direktörü Aydın Yavuz ve İdari Menajer Hayrettin Yazıcı ile takımın son durumunu ve yeni transferlerle birlikte Alibeyköspor’un yol haritasının nasıl olacağını anlattı.

YAVUZ: 'BU CAMİAYI AYAĞA KALDIRMANIN UĞRAŞINI VERİYORUZ”

Alibeyköyspor’un çok köklü bir kulüp olmasının kulübü tercih etmesinde önemli bir etken olduğunu belirten Teknik Direktör Aydın Yavuz, “Alibeyköy’ü tercih etmemizin sebebi; mazisi daha uzun yıllara dayanan bir camia. Bir şansızlık sonucu bir alt kümeye düşerek Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı oldu. Bu takımı yeniden ayağa kaldırmanın uğraşını veriyoruz.” dedi.

'TAKIMA UYUM VE KATKI SAĞLAYACAK İSİMLERİ TRANSFER ETTİK”

Alibeköyspor’un transfer politikası ve önümüzdeki süreçte takımın hedefleri hakkında önemli bilgiler veren Yavuz sözlerine şöyle devam etti: “Biz oyuncu seçiminde önce insan önce karaktere önem verdik. Bu seçenekleri göz önünde bulundurduk. Bu takım bir alt kümeye düştü. Geçen yıldan kalan oyuncularımız vardı. Bunların sayısı bazen altı oldu, yedi oldu. Zaman zaman indi ve çıktı. Transfer sürecinde takıma uyum sağlayacak, takıma katkı sağlayabilecek futbolcu bulmakta güçlük çektik ama nokta atışı transferler yaptık. Takıma uyum ve katkı sağlayacak isimleri transfer ettik. Şu an yaklaşık yirmi altı oyuncumuz var. Bu sayının on tanesi altyapıdan aramıza katılan genç futbolcular. Altyapıdan sorumlu Ergin hocamıza çok teşekkür ediyorum.’’

'HER ZAMAN BİRİNCİLİĞE TALİBİZ”

Her zaman şampiyonluğa talip olduklarını dile getiren Yavuz, “Biz her zaman birinciliğe talibiz. İdmanlarda, sahalarda delice çalışırız. Yaradan da görüyor, çalışanın yanında oluyor. Alibeyköyspor taraftarına şunu söylemek istiyorum. Koşan mücadele eden coşkulu bir Alibeyköyspor izleyeceğiz. Devamlı takımımızın yanında olalım. Bu futbol, zaman zaman geriye de düşebiliyorsunuz. Son dakika golüyle galip de geliyorsunuz. Yani bunun anlayışında olmamız gerekiyor. Bu çocuklara ne kadar yüklenirsek daha sonrasında onlardan verim alamayız. Bu çocuklar iyi kötü ayrım yapmadan onların yanında alacağız. Mütevazı paralarla kaliteli takım kurduk. Bir oluşumun içindeyiz yönetimimize ve başkanımız Muammer Saka’ya teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.

'ŞAMPİYONLUĞA GİDEN YOLDA NELER YAPACAĞIMIZI GÖSTERECEĞİZ”

İlk maçı cezalı oldukları için seyircisiz oynayacaklarını belirten Yavuz, ‘‘İlk maçımızı Uzunköprüspor ile yapacağız. Ancak burada cezalı olduğumuz için seyircisiz oynayacağız. Ben biliyorum ki sağdan soldan ve çatılardan izleyecek, bu maçı merak edenler var. Alibeyköyspor taraftarından şunu istiyoruz: Takımının yanında olsunlar. Biz de şampiyonluğa giden yolda onlara neler yapacağımızı göstereceğiz.” dedi.

'YÖNETİM OLARAK YENİ BİR VİZYONLA HAREKET EDECEĞİZ”

Yeni sezonla birlikte yeni bir takım, yeni bir vizyonla hareket edileceğini söyleyen Alibeyköyspor İdari Menajeri Hayrettin Yazıcı sözlerine şöyle noktaladı: ‘‘ Lig başlamadan önce Başkanımız Muammer Saka ve yönetimimizle takımı nasıl daha ileriye götürürüz vizyonuyla gece gündüz çalıştık. Teknik Direktörümüz Aydın Yavuz, çok tecrübeli bir isim. Gelecek başarılarla taraftarımıza güzel oyun seyrettirmek istiyoruz. Belediye Başkanımız Deniz Köken’e de bu süreçte kulübümüze sağladığı desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.