Dolar 32,5949
%0.37
Euro 34,7863
%0.16
Altın 2.498,160
%0.55
Bist-100 9.461,00
%-0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

AK Parti Ümraniye Seçim Koordinasyon Merkezi Çoşkulu Bir Kalabalıkla Açıldı

  • İstanbul Gündemi
  • 10.05.2015 - 22:28

AK Parti Ümraniye Seçim Koordinasyon Merkezi Çoşkulu Bir Kalabalıkla Açıldı

AK Parti Ümraniye İlçe teşkilatı, Atakent mahallemizde kurulan seçim koordinasyon merkezini, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ak Parti İl Başkanı Selim Temurci, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adaylarının katılımıyla açılışı yapılarak seçim çalışmalarına için start verdi.

Ak Parti Ümraniye ilçe başkanlığı seçim çalışmalarının koordine edileceği Seçim Koordinasyon Merkezini yoğun bir katılımla açtı. Açılışa Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce' nin yanı sıra; AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, milletvekili adayları,  AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları ve yönetimi,  Ümraniye ilçe Kadın Kolları başkanı ve yönetimi ,Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, siyasi parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Av.ENVER SEDAT ÇAKIROĞLU; GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Bugün burada 7 Haziran seçimlerini koordine edeceğimiz mekânın açılışını gerçekleştiriyoruz. Akabinde 1.bölge seçim start yürüyüşünü ve mitingini gerçekleştireceğiz” dedi. Çakıroğlu; Bu güzel çalışmayı ve organizasyonun organize edilmesinde görev alan tüm arkadaşlarıma, başta SKM Başkanı Av.Serkan İNANOĞLU olmak üzere tüm teşkilatıma ve bu organizasyonun bütün aşamalarında bizim yanımızda  olan değerli Belediye Başkanım Hasan Can'a çok teşekkür ediyorum. Yine katılımlarıyla bizleri onurların değerli İl Başkanıma, Büyük Şehir Belediye Başkanıma ve değerli vekillerime çok teşekkür ediyorum. Bu mekan da yeni Türkiye'nin mimarı olacak vekillerimizin seçimi için gece gündüz çalışmalarımızı yapacağız ve bir gayret içerisinde olacağız” dedi. İlçe Başkanı Çakıroğlu; Seçim koordinasyon merkezimizin milletime hayırlı olmasını temenni ediyor, hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

BAŞKAN HASAN CAN, TÜRKİYE'NİN AK KADROLARA, TÜRKİYE SEVDALILARINA İHTİYACI VAR”

Daha sonra kısa bir selamlama konuşması yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Hep birlikte aynı yolda yürüyoruz. Bu yolun sonunda 7 Haziran'da Türkiye'nin kaderi değişecek” dedi.  Yıllardan beri bu milletin üzerinde bir yafta gibi duran darbe anayasasını bir kenara koyup, milletin sesini anayasa olarak tekrar duyuracaklarını ifade eden Başkan Hasan Can; Burada 400 milletvekili çıkarmak için çalışacak AK kadroların, seçim koordinasyon merkezinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum, Rabbim yüzümüzü ak çıkarsın.  Bugüne kadar 9 seçimde yüzümüzü ak çıkardı, inşallah bundan sonra da Ak çıkarır” dedi. Türkiye'nin AK kadrolara ve Türkiye sevdalılarına ihtiyacı olduğunu da dile getiren Başkan Hasan Can; Rabbim milletimizin yüzünü güldürsün. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum'' diyerek sözlerine son verdi.

BAŞKAN KADİR TOPBAŞ 12 YILI AŞKINDIR İKTİDAR OLAN PARTİMİZ HEM YERELDE HEM DE İKTİDARDA ÇOK CİDDİ BAŞARILARA İMZA ATTI”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş;   Şunu gayet iyi biliyoruz ki, halkı gerçek anlamda temsil edenler iktidar olabiliyor. Geçmişte bazı siyasi partiler çok vaatlerde bulunarak, umutlara oynadılar. Düzgün, namuslu insana bir şey anlatmak kolaydır. Çünkü her şeye inanır. Ama sonra gördük ki, halkımızda tüm bu söylenenlerin sadece sözde kaldığını anladı. Partimizin kuruluşunda taşranın ayak sesleri dediler. Anadolu geliyor dediler. Yani bazı çevreler iktidar başa geliyor diye endişe etti. Ancak 12 yılı aşkındır iktidar olan partimiz hem yerelde, hem de iktidarda çok ciddi başarılara imza attı'' dedi. 15 gün sonra Dudullu-Bostancı Metrosu'nun ihalesinin yapılacağını ve bu yıl temelinin atılacağını müjdeleyen Başkan Topbaş, İhale sürecinden sonra metro inşaatının da bir an evvel başlayacağını dile getirdi.

İL BAŞKANI SELİM TEMURCİ RABBİM BU DUALARIMIZI İNŞALLAH 7 HAZİRAN AKŞAMI BİZE NASİP ETSİN”

Konuşmasında Ak Parti Bayrağının Anadolu Yakasında en güçlü dalgalandığı Ümraniye'de, vatandaşlarla birlikte olduğu için şükrederek başlayan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Çok güzel bir günde Cuma namazından hemen sonra, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında birlikteyiz, öncelikle şuna hep birlikte katılalım diyorum ve dua edelim diyorum” diyerek sözlerine devam eden İl Başkanı Selim Temurci, Bu merkez sadece Ak Partinin merkezi olmasın, bu merkez Ümraniye'de yapacağımız, bütün planlı ve programlı çalışmaların merkezi olsun ve burada biraz önce konuşmacı kardeşlerimiz, ağabeylerimiz 400 milletvekili dediğinde, amin diyen ve dua okuyan kardeşlerimizi gördüm. Rabbim bu dualarımızı inşallah 7 Haziran akşamı bize nasip eylesin” dedi. Temurci, İstanbul gibi emanet bir şehirde bir yol yürüyoruz, sevgiyle yürüyoruz sevdayla yürüyoruz. Biz bu yolculuğa yeni başlamadık, biz bu yolculuğa 14 Ağustos 2001 yılında kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile başladık ve bu yolculuk şuanda İstanbul da iki milyon yüz bin üyesi olan Ak Parti olarak bizlerin ve sizlerin üzerine bir emanettir” dedi. İl Başkanı Selim Temurci, Biz inşallah teşkilatlar olarak planlı ve programlı çalışmayla İstanbul'da, girilmedik bir sokak, girilmedik bir mahalle, girilmedik bir ev ve en önemlisi girilmedik bir gönül bırakmayacağız. İstanbul'da bu çalışmaları özveriyle seçime kadar devam ettireceğiz ve inşallah seçim akşamı burada, zaferi hep birlikte kutlayacağız diyorum ve hepinize saygılar sunuyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

BAKAN GÜLLÜCE, HERKESİ 7 HAZİRAN GÜNÜ BAŞARIYI KUTLAMAYA DAVET ETTİ

SKM açılışının sürpriz konuğu ise Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce oldu. Bakan Güllüce muhalefetin seçim çalışmalarını eleştirerek, 7 Haziran seçimlerine bin 100 küsur saat kaldı. Bin 100 küsur saat sonra bu millet tekrar bu AK kadroyu seçerek göreve getirecektir. Seçim akşamı hep beraber burada horon oynayacağız, halay onayacağız ve sadece Türkiye'de yaşayanlar değil, tüm dünya mazlumları da bizimle aynı sevinci yaşayacaklar'' dedi. AK Parti olarak büyük projelere imza arttırdıklarını da belirten Bakan İdris Güllüce; Biz Ak Parti hükümeti olarak, Boğaz Köprüsü`nün 3`üncüsünü yaptığımızı ve bitireceğimizi. İstanbul`un her yerine metro yapılacağını dile getiriyoruz. Herkese sevgilerimi sunuyorum'' diyerek sözlerini noktaladı.

Konuşmaların ardından tüm protokol, kurdele keserek seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı.

 

 

 

1. Bölge Sevgi Yürüyüşü Ümraniye'de Yapıldı

 

AK Parti 1. Bölge Milletvekili Aday Tanıtımları ve Seçim Startı Ümraniye'de yapıldı. Sevgi Yürüyüşü'ne, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin yanı sıra AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve 1. Bölge Milletvekili Adayları katıldı.

AK Parti 1. Bölge Milletvekili Aday Tanıtımları ve Seçim Startı Ümraniye'de yapıldı. Sevgi Yürüyüşü'ne, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin yanı sıra AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve 1. Bölge Milletvekili Adayları katıldı.

AK Parti İlçe Başkanlığı, seçim çalışmalarının koordine edileceği ve vatandaşlar tarafından yoğun katılımın olduğu SKM'nin açılışı tüm protokol katılımı ile gerçekleştirildi. Seçim Koordinasyon Merkezi`nin açılışının ardından Seçim Cafe'yi ziyaret eden protokol, daha sonra 1. Bölge Sevgi Yürüyüşü'ne geçti. TRT lojmanları önünden başlayıp Ümraniye Meydanı'na kadar devam eden yürüyüşe vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Zaman zaman caddeye sığmayan coşkulu kalabalığa, her geçen saniye yenileri eklendi. Yol boyunca vatandaşları karanfillerle selamlayan korteje, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin yanı sıra AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayları,  AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları ve yönetimi, Ak Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, siyasi parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI HASAN CAN; HEP BERABER EL ELE AYNI YOLDA SEVGİ İLE YÜRÜYORUZ''

Mitingin açılış konuşmasını yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Hep beraber el ele aynı yolda sevgi ile yürüyoruz. Bu yolun sonunda 7 Haziran'da Türkiye'nin kaderi değişecek. Yıllardan beri üzerimizde yafta gibi duran darbe anayasasını bir kenara koyup, milletin sesini yeni anayasa yaparak tekrar duyuracağız. Bu coşkulu mitingden önce, AK Parti Ümraniye İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdik ve Seçim Cafe'yi ziyaret ettik. Rabbim yüzümüzü ak çıkarsın. Bugüne kadar 9 seçimde yüzümüzü ak çıkardı, inşallah bundan sonra da ak çıkarır. Türkiye'nin AK kadrolara, Türkiye sevdalılarına ihtiyacı var. Rabbim, milletimizin yüzünü güldürsün. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum'' dedi.

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI SELİM TEMURCİ; İNŞALLAH SEÇİM AKŞAMI BURADA, ZAFERİ HEP BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ''

Ak Parti Bayrağının Anadolu Yakasında en güçlü şekilde dalgalandığı Ümraniye'de, vatandaşlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, İstanbul gibi güzel bir şehirde, aynı yolda sevgiyle, sevdayla yürüyoruz. Biz bu yolculuğa yeni başlamadık. Yolculuğumuz, 14 Ağustos 2001 yılında kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile başladı. Şu anda ise, İstanbul'da iki milyon üyesi olan Ak Parti olarak bizlerin ve sizlerin üzerine çok görev düşüyor. Bu başarıyı inşallah hep birlikte yakalayacağız. İnşallah teşkilatlar olarak planlı ve programlı çalışmayla İstanbul'da, gidilmedik sokak, mahalle bırakmayacağız. İstanbul'da bu çalışmaları özveriyle seçime kadar devam ettireceğiz. İnşallah seçim akşamı burada, zaferi hep birlikte kutlayacağız diyorum, hepinize saygılar sunuyorum'' dedi.

 

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR TOPBAŞ; HALKI GERÇEK ANLAMDA TEMSİL EDENLER İKTİDAR OLABİLİYOR''

Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurudur diyerek söze başlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş; Başka zihinler olsaydı bugün burada biz toplanmazdık, seçimler olmazdı, sadece birileri atanırdı. Bunun örnekleri geçmişte dünyada da vardı, ülkemizde de yaşanmıştı. Şimdi Türkiye'de demokratik bir rejimin getirdiği siyasi partinin, gayreti ve çalışması var. Şunu gayet iyi biliyoruz ki, halkı gerçek anlamda temsil edenler iktidar olabiliyor. Geçmişte bazı siyasi partiler çok vaatlerde bulunarak, insanların umutlarıyla oynadılar. Düzgün, namuslu insana bir şey anlatmak kolaydır. Çünkü her şeye inanır. Ama sonra halkımız da tüm bu söylenenlerin sadece sözde kaldığını anladı. Partimizin kuruluşunda taşranın ayak sesleri dediler. Anadolu geliyor dediler. Yani bazı çevreler iktidar başa geliyor diye endişe etti. Ancak 12 yılı aşkındır iktidar olan partimiz hem yerelde, hem de iktidarda çok ciddi başarılara imza attı'' dedi. 15 gün sonra Dudullu-Bostancı Metrosu'nun ihalesinin yapılacağını ve bu yıl temelinin atılacağını müjdeleyen Başkan Topbaş, İhale sürecinden sonra metro inşaatının da bir an evvel başlayacağını dile getirdi.

Konuşmasına devam eden Başkan Kadir Topbaş; Şimdi yeni bir seçim dönemindeyiz. Türkiye'nin yeni iktidarını oluşturacaksınız. Halk olarak buna siz karar vereceksiniz. Bu partiyi siz kurdunuz, iktidara siz taşıdınız ve yine siz yetki verebilirsiniz. O yüzden oylarınız çok kutsal. Buna çok dikkat etmeniz gerekiyor'' diyerek konuşmalarına  son verdi.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI İDRİS GÜLLÜCE; 7 HAZİRAN GÜNÜ İNŞALLAH HEP BERABER BURADA HORON OYNAYACAĞIZ''

Son olarak mitingde konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 7 Haziran seçimlerine yaklaşık bin 100 saat kaldı. Bin 100 saat sonra bu millet kararını vermiş olacak. Birileri sadece vaatlerde bulunurken, AK Parti verdiği tüm vaatleri yerine getirerek, büyük projelere de imza attı diyeceksiniz. 7 Haziran günü inşallah hep beraber burada horon oynayacağız. Birkaç gün önce 83 ülkenin katıldığı kadastro kongresi yaptık. 30 tane bakanla görüştüm. Yarısından fazlası Müslüman olmayan ülkeler. İnşallah 7 Haziran'da yüksek oy oranı alır, bize de sahip çıkarsınız diyorlar. 7 Haziran`da sadece Türkiye'de yaşayanlar değil, tüm dünya mazlumları da bizimle aynı sevinci yaşayacak'' dedi.

AK Parti olarak büyük projelere imza attıklarını belirten Bakan İdris Güllüce; Biz Ak Parti hükümeti olarak, Boğaz Köprüsü`nün 3`üncüsünü yaptığımızı ve bitireceğimizi söylüyoruz. İstanbul`un her yerine metro yapılacağını dile getiriyoruz. Birlikte daha çok işler başaracağımıza inanıyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.

Konuşmaların ardından AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayları teker teker çağırılarak tanıtıldıktan sonra protokol ile birlikte el ele tutuşarak halkı selamladı. Vatandaşlara karanfil dağıtıldı.

AK Parti Ümraniye Seçime Hazır

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı, seçim koordinasyon merkezinde milletvekili adaylarının da katıldığı programda basınla bir araya geldi.  İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu Ümraniye'de 470 bin seçmenin tamamının oyuna talip olduklarını söylerken Belediye Başkanı Hasan Can Başkanlık sisteminin gerekli olduğunu söyledi.

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı Atakent seçim koordinasyon merkezinde yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi. Milletvekili Adayları Hurşit Yıldırım ve Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu'nun da katıldığı kahvaltılı programın sunumunu İlçe Tanıtım Medya Birim Başkanı Salim Çetinkaya yaptı. 

Başkan Hasan Can: Başkanlık Sisteminin Türkiye için gerekli”

İlk konuşmayı yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, çözüm süreci, başkanlık sistemi ve muhalefet ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Hasan Can şunları söyledi: Çözüm sürecinde Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin olması büyük bir kazanım. Öte yandan aşk ve şevkle çözüm sürecini yürüten bir kadromuz var. Haliyle bu süreç başarı ile yürütülmekte. Vatandaşa hizmetin ulaşması, büyük projelerin tamamlanarak yenilerinin yapılması için kuvvetli bir hükümetin ve Başkanlık sisteminin gerekli olduğunun altını çizen Başkan Hasan Can, Cumhurbaşkanımız zaten bugün bir başkan gibi ülkeyi yönetiyor. Anayasanın kendisine verdiği yetkiler dâhilinde icraatın ve yürütmenin başında. Ancak asıl başkanlık sistemi ile esas olarak başkanlık sistemi yürürlüğe girdiğinde daha istikrarlı bir hükümet görev başında olacaktır. Geçmişte kısa dönemli hükümetler ve koalisyonu bu ülkenin başına ne felaketler açtığını hep beraber yaşadık.

İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu: Ümraniye'de 470 bin oya talibiz”

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, ise Hem parti olarak hem de ilçe teşkilatı olarak basını önemsiyoruz. Bizim çalışmalarımızın halka ulaşması noktasında bugüne kadar hep yanımızda oldunuz” diyerek programa katılan basın mensuplarına teşekkür etti.  Çakıroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: 13 yıllık iktidar dönemimizde AK Parti hükümetimiz birçok sorunu çözdü. Ekonomik ve demokratik istikrar sağlandı. Ümraniye olarak geçmişte olduğu gibi bugün de bu süreçte çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz. 1000'e yakın gönüllü çalışanlarımız var. Ümraniye'de 50 irtibat büromuzla vatandaşımıza ulaşıyoruz. 1290 sandıktaki 470 bin vatandaşımızın oyuna talibiz. Bizim referansımız öncelikle belediyemizin hizmetleri.”  Ümraniye'de her sandıkta en az 10 aileyi ziyaret ederek bilgilendirme yapıyoruz. Şu ana kadar 3 bin eve ulaştık, çalışmalarımıza devam ediyoruz. 50 Seçim irtibat bürosu 3 Akcafe ve standlarımızla çalışmalarımız olanca hızı ile devam ediyor. Türkiye çapında %55 ve Ümraniye'de %60 hedefi için tüm ekibimizle çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda bize destek olan başta Kadın kollarımıza  olmak üzere tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum.

İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları Hurşit Yıldırım ve Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu konuşmalarında AK Partinin 13 yıllık iktidarında vaat etmeyi değil yapmayı tercih ettiğini belirtirken bu dönemde gerçek demokrasi, ekonomik gelişim, bölgesel güç olma yolunda atılan adımları anlattı. Muhalefet partilerinin seçim beyannameleri için hayal” diyerek, vatandaşın bunlara karnı tok ifadeleri ile onlar konuşur AK Parti yapar”dediler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.