Dolar 32,5949
%0.37
Euro 34,7863
%0.16
Altın 2.498,160
%0.55
Bist-100 9.461,00
%-0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

AK Parti Sarıyer'den TEOG Duyarlılığı

  • İstanbul Gündemi
  • 01.05.2015 - 15:21
AK parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, yaptığı açıklamada TEOG sınavına giren tüm öğrencilere başarılar dilerken, sınav süresince Sarıyer'de AK Parti'nin sesli propaganda yapmadığı söyledi. 
Seçim çalışmaları dahilinde milletvekili adayları ile birlikte Sarıyer Yenimahalle ve Rumeli Kavağı esnafını ziyaret eden AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, TEOG Sınavına giren tüm öğrencilere başarılar dilerken, duyarlılık göstererek, sınava giren öğrencilerin konsantrasyonunun bozulmaması adına sesli propagandaya ara verdiklerini açıkladı. 
Bayraktar, öğrencilerin sınav kaygılarını mümkün olduğunca azaltmak ve huzurlu bir ortamda sınava girebilmeleri amacıyla, gürültüye neden olacak sesli propaganda araçlarımızı 2 günlüğüne geri çektik. Sınav ortamının sona ermesi adından yeniden sahadaki propaganda çalışmalarımızı etkili şekilde sürdüreceğiz.” dedi. 
Sadece siyaset ve oy için değil, başta Türkiye ve Sarıyer'e faydalı hizmetler üretebilmek adına azimle çalıştıklarını ifade eden AK Parti İlçe Bakanı Bayraktar Bizler sadece oy almak değil, gönül gönüle yaşadığımız tüm Sarıyerlilerle birlikte ülkemiz ve Sarıyer için faydalı olmak gayretindeyiz. Önümüzdeki günlerde belki de siyasi arenada bugüne dek hiç görülmemiş sıra dışı bir çalışmayla karşınızda olacağız.” şeklinde konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.