Dolar 32,4672
%0.46
Euro 35,0825
%0.05
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Kaya'dan Sabit Karaman'a Ziyaret

  • İstanbul Gündemi
  • 04.05.2015 - 22:04

Yenidoğan eski belediye başkanlarından işadamı Sabit Karaman Ak Parti İstanbul milletvekili ve aynı zamanda 1. Bölge adayı Erol Kaya ve Sancaktepe İlçe Teşkilatını ağırladı.

Seçim çalışmaları kapsamında Karaman Beton AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sabit Karaman'ı ziyaret eden İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Erol Kaya ve Sancaktepe İlçe Yönetimi Karaman'la çalışmaları değerlendirip fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretten oldukça memnun olan Karaman, adaylarımıza başarılar diliyorum. Ak Parti ülkeye yaptığı hizmetin karşılığını fazlasıyla alacaktır. Bu millet kendine hizmet edenleri takdir ihanet edenleri de tekdir etmesini bilir. Ülkemiz 12 yılda belki seksen yıldır yapılmayanı yapmış birçok ilklere imza atmıştır. Ülkemizi bu gelişimizi durdurmaya çalışan dış mihraklar ve içerdeki uşakları ülkemizin gelişiminin önüne takoz koymaya çalışmaktadır. Ama ne yapsalar beyhude bu millet her şeyin farkında olarak tercihini bugüne kadar yapmış ve bundan sonra da yapacak ve Ak Parti bayrağını dalgalandıracaktır. Ülkeni son hamlesi olan başkanlık sisteminin hayata geçirilmesine destek olacak ve ülke aydınlık yarınlara koşarak devam edecektir ”dedi.

Ak Parti İstanbul milletvekili ve aynı zamanda 1. Bölge adayı Erol Kaya ziyaret sırasında meclis çalışmaları hakkında bilgi verirken seçim stratejileri konusunda değerlendirmelerde bulundular.

Hükümetin Osmanlıca eğitim konusundaki girişimlerine de destek amacı ile işyerinin ismini büyük punto yazılarla levha olarak Osmanlıca yazdırarak bu sürece katkı sağlayan Karaman, amacımız, mazisinden koparılan gelecek kuşaklarımızı yeniden kendi öz kültürümüzle buluşturmaktır. Dedelerimizin yazılarını okumaktan bizlerimahrum bırakanların hangi amacı güttükleri inşallah anlaşılır ve bu memlekette oynanan gizli oyunların hepsi deşifre olur ve bu millet hak ve hakikati öğrenir” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.