Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ak Parti Şile ve Beykoz İlçe Kongreleri Yapıldı

  • İstanbul Gündemi
  • 30.11.2014 - 22:37

Ak Parti Şile ve Beykoz İlçe Kongreleri Yapıldı

AK Parti İstanbul İlçe Kongrelerine Şile ve Beykoz Kongreleri ile devam edildi.

Kongrelere, TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Milletvekilleri, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile teşkilatın her kademesinden birçok teşkilat mensubunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Şile Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Şile 5. Olağan İlçe Kongresinde, Divan Başkanlığını İl Sekreterya Başkanı Özlem Öztekin Vural yaptı.

Bütün Teşkilat Mensuplarımıza Teşekkür Ediyorum

Toplantının açılış konuşmasını yapan Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı, Şile’nin, AK Parti’nin 10 yıllık hizmet döneminde önceki 80 yıl içerisinde almış olduğu hizmetlerin daha fazlasını aldığına dikkat çekerek, “Eğitimden sağlığa, ormandan ulaşıma, büyükşehir belediyesi çalışmalarından ilçe belediyesine, her alanda ilklere imza atmış bir Şile ve bir Şile ilçe teşkilatı var. Ben burada emeği geçen bütün teşkilat mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Biz AK Parti kadroları olarak gecemizi gündüzümüze katarak bir şeyleri değiştirmek için, Şile’yi daha yaşanır kılmak için var gücümüzle çalıştık. Bugün Şile eskiyle, geçmiş yıllarla karşılaştırılmayacak durumdadır. Bütün bunların hepsini milletimizin desteğiyle AK Parti iktidarı gerçekleşmiştir.” dedi.

Kongrede teşkilat mensuplarına seslenen İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Haydar Ali Yıldız, konuşmasına, “Bu güzel ilçenin mahallelerinde, evini ihmal eden ama partisini ihmal etmeyen, kışın soğuğunda, yazın sıcağında AK Parti için, lideri için mücadele eden tüm Şile teşkilat mensuplarımıza İl Başkanımızın selamlarını getirdim.” diyerek başladı.

Yeni Türkiye İçin Mücadelemizi Devam Ettireceğiz

İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı konuşmasında şunları söyledi: “Teşkilat; aynı amaca hizmet eden ve bir gayeyi gerçekleştirmek için bir araya gelen topluluğun adıdır. Bizim vazifemiz; teşkilat olarak partimiz ve milletimiz için en iyisini yapmaktır. Şile teşkilatı bu güne kadar girdiği bütün seçimlerde başarılı bir şekilde netice almış bir teşkilattır. İşini en iyi şekilde yapan bir teşkilattır. 2015 Genel Seçimleri yaklaşırken bugün burada gördüğümüz bu coşku, bize önümüzdeki seçimlerin Şile için, İstanbul için, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olacağı umudunu veriyor. İnşa ihya sürecine şahit olduğumuz güçlü ve büyük Yeni Türkiye’yi hep birlikte görecek ve bunun için mücadelemizi devam ettireceğiz. Bizler İstanbul İl Başkanlığı olarak, kurulduğumuz günün heyecanıyla, kurucu genel başkanımızın liderliğinde Yeni Türkiye’yi inşa etmek üzere, ‘İstanbul anlayana hocadır’ diyen Genel Başkanımız ve Başbakanımızla birlikte, aynı heyecan ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Gönlümüzde milletin sevgisi oldukça, bileğimizde milletimizin gücü oldukça, hiçbir güç ya da hiçbir örgüt, paralel olsun veya olmasın, bizi bu kutlu yolumuzdan geri döndüremeyecektir.”

İstanbul Milletvekili Egemen Bağış ve Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’nun da konuşma yaptığı Şile 5. Olağan İlçe Kongresi sonucunda, İlhan Ocaklı Şile İlçe Başkanlığına seçildi.

Günün ikinci kongresi olan Beykoz 5. Olağan İlçe Kongresi, Recep Şahin Köktürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını İl Yerel Yönetimler Başkanı Selim Temurci’nin yaptığı kongrede, İlçe Başkanı Adem Sefer bir konuşma yaptı.

Türk Siyasi Tarihinin En Büyük Halk Hareketi

Beykoz’a hizmet yolunda bir değişim yaşanacağını ifade eden İlçe Başkanı, “Bugün, yıllarca devam eden istikrarlı bir yol arkadaşlığının nelere kadir olduğunun, birlikte neleri başarabileceğimizin tarihe düşürülmüş notu olacaktır. Türk siyasi tarihinin en büyük halk hareketi içinde olmanın gururunu hep birlikte yaşadık ve bu gururu sizlerle paylaştık. Bu yolculukta hiçbir zaman makam, mevki gözetmedik, kişisel ihtiraslara yenilmedik. Zaten dava olarak gördüğümüz AK Parti sevdası da bunu gerektirir. Bu davayı Beykoz’da bugünlere taşıyan herkese teşekkür ediyorum, yeni ilçe yönetimimizde görev alacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Kongrede teşkilat mensuplarına seslenen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, şimdiye kadar gece gündüz çalışan Beykoz teşkilatının bütün mensuplarına gönülden teşekkür ederek, yeni seçilecek ilçe başkanımız ve ekibine başarılar diliyorum.

Artık Güçlü Bir Türkiye Var

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye geçmişten bugüne çok önemli mesafeler, merhaleler kat etmişse, bunda elbette teşkilatımızın büyük payı var. Çünkü Türkiye’de bugün siyasi istikrar varsa bu sizler sayesinde, teşkilatımız sayesinde sağlanmıştır. Beykoz teşkilatı her seçimde AK Parti’nin yüzünü ak etti. Bu yüzden esas olarak bizim sizleri alkışlamamız lazım. Teşkilatımızın bütün mensuplarını ben de yürekten alkışlıyorum. Teşkilatımızın hasbi, geceli gündüzlü çalışmaları olmasaydı Türkiye’de bu siyasi istikrar olamazdı. Artık güçlü bir Türkiye var. Türkiye daha da büyüyecek. Türkiye’nin hedefleri var. Büyük hedefleri olmayan milletler tarih sahnesinden silinmeye mahkumdur. Türkiye’nin büyük hedeflerinden biri 2023 yılı. Allah’ın izniyle Cumhuriyetimizin 100. yılından önce Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapacağız.”

Hevesleri Kursaklarında Kalacak

“Türkiye’nin bahtı açık, milletimizin bahtı açıktır. Allah’ın izniyle teşkilatımıza güveniyoruz.”  diyen Bakan Eroğlu, “Partimizi kapatmak istediler, buna teşkilatımız çok güçlü bir cevap verdi. Gezi olayları bahanesiyle Türkiye’de darbe yapmak istediler, milletimiz ona da cevabını verdi. 17 ve 25 Aralık’ta bir başka komployla yine darbe yapmak istediler, Allah’ın izniyle milletimiz ona da gereken cevabı verdi. Kobani olaylarında yine Türkiye’nin önünü kesme girişimleri oldu, milletimiz sağduyusuyla bunlara da gereken cevabı verdi. İnşallah 2015 seçimleriyle Türkiye’nin önünü kesmek isteyen kesimleri hevesleri yine kursaklarında kalacak.” şeklinde konuştu. 

İstanbul Milletvekili Erol Kaya ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in konuşma yaptığı Beykoz 5. Olağan İlçe Kongresi sonucunda, Mustafa Gürkan Beykoz İlçe Başkanlığına seçildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.