RSS / XML
$1.8290
€2.3260
IMKB56,936
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 08 Aralık 2010, Çarşamba 00:15:55 tarihnde eklendi. 80 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Wikileaks'e ağır darbe

Visa, Wikileaks'e bütün ödemeleri durdurdu!
Wikileaks'e ağır darbe Dünya çapındaki kredi kartı ödeme ÅŸirketi Visa, Wikileaks'e ait bütün ödemeleri, kuruluÅŸun yaptığı iÅŸle ilgili soruÅŸturma sonuçlanıncaya kadar durdurduÄŸunu bildirdi.

Visa'nın Wikileaks'in ödemelerini durdurduÄŸu açıklaması, faaliyetlerini internet üzerinden saÄŸladığı bağışlarla yürütebilen ve gevÅŸek bir örgütlenme yapısı olan Wikileaks'e yönelik ağır bir darbe olarak yorumlanıyor.

ABD'nin sızan gizli diplomatik yazışmaları yayımlamayı sürdüren Wikileaks'in gelirlerine yönelik bir darbe de internet üzerinden para ödeme servisi PayPal'ın, Wikileaks'in sitesinin bağış toplarken kullandığı hesabını önceki gün kapatmasıyla gelmiÅŸti. İsveç de dün Wikileaks'in kurucusu Julian Assange'ın İsveç'teki banka hesabını kapatmıştı.


Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
En Çok Okunanlar
  • BUGÜN
  • HAFTALIK
  • AYLIK
ANKET
İstanbul'un en başarılı belediye başkanı kim?
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu
© Copyright 2010 Doruk Dizayn Doruk Haber
Her hakkı saklıdır.