Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLADI

  • İstanbul Gündemi
  • 23.04.2015 - 10:22

23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLADI

Küçükçekmece Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği Çocuk Şenliği, Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde başladı.

Programa katılan Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Güllüçayır, Herkesin burada sanata değer verdiğini görüyoruz. Küçükçekmece Belediyesi sanata ve sanatseverlere kıymet vermeye devam edecek. Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Müzikal Çocuk Oyunu Cinderella adlı tiyatro oyunu ile başlayan program Bugay Akman'ın yarışmalarıyla devam etti. Ardından, Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde eğitim alan öğrenciler gitar, keman ve piyano gösterilerini sergiledi. Kutlamalar kapsamında, Müzik Akademisi öğrencilerinden ‘Minik Perküsyoncular' da sahne aldı.

ÇOCUKLAR KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİ

Küçükçekmece Belediye Başkanı Sibel Güllüçayır, Küçükçekmece de eğitim veren gitar hocası Özgün Berkün, Keman eğitmeni Yağmur Kul, Piyano eğitmeni Rüzgar Elbasan, Minik Perküsyonlar eğitmeni Yaren Sefai ve Halk oyunları Eğitmeni Abdullah Berk'e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Program sonunda Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Güllüçayır, çocuklara hediyeler dağıtırken, bilgi evi öğrencileri halk oyunları ekibi gösterilerini sergiledi.  Programda oldukça keyifli vakit geçiren çocuklara, daha sonra yemek ikram edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.