Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Alibeyköy Cep Otogarı Bayrama Hazır

  • İstanbul Gündemi
  • 07.07.2015 - 02:53
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK, cep otogarı projesini ilk ayağı olan Alibeyköy Cep otogarında verilen hizmet kalitesini artırmak için bayram öncesi çalışmalarını tamamladı.
 
Bayram tatillerinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören ve sefer sayısının 2 katına kadar çıktığı Cep Otogarı, İSPARK tarafından alınan önlemler sonrasında yaşanacak yoğunluğa hazır hale getirildi.
 
Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Cep Otogarında teknolojik ve modern imkânlar kullanılarak yolcuların yönlendirilesini kolaylaştıracak led ekranlar ve yolcu güvenliği ile hizmet kalitesini artıracak teknolojik alt yapı sistemleri hayata geçirildi. Vatandaşları açık alanda beklerken yağmurdan ve güneşten koruyacak sundurma sisteminin de yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu
 
Genel Müdür Mehmet Çevik ve beraberindeki heyet yapılacak çalışmalar öncesinde bölgede incelemeler yaptı. Cep otogarlarının yaygınlaşacağını belirten İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik ?Otogar vatandaşlarımıza modern yeniliklerle hizmet veriyor. Ayda 1 milyon 300 bin kişiyi ağırlıyoruz. Bu rakam yaz aylarında bayram günlerinde daha da artıyor. Vatandaşlarımıza kolaylık sağlama içinde otoparkımız ilk 30 dakika ücretsiz hizmet veriyor. Şimdi teknolojik sistemleri daha fazla alanda kullanarak hizmet kalitesini artıracağız? dedi.
 
Otogarların kent merkezinin dışına çıkarılması amacıyla başlanan proje devam ediyor. Kısa süreli yolcu indirme-alma noktası olan otogarda sunulan imkânlar yoğunluğu artırdı. Vatandaşlar modern ve teknolojik sistemleri barındıran taksi servis vb. ulaşım imkânları olan otogarı tercih ediyor.
 
Cep Otogarı´nın bünyesinde; idari bina, kafeterya, bekleme salonu, otobüs acenteleri, servis ve taksi durakları ile ziyaretçilerin kısa süreli parklanma yapabileceği otoparklar bulunuyor. Çocuk oyun parklarının da yer aldığı otogarda İSPARK personeli el terminali ile hizmet veriyor.
 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.